GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Ο Βαρουφάκης μας έφαγε όλο το χρόνο και μετά ξεβρακωθήκαμε

Εκλογές μέχρι τον Ιανουάριο προβλέπει ο Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημε...


Εκλογές μέχρι τον Ιανουάριο προβλέπει ο Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημειώνει ότι ο κ. Τσίπρας πρέπει να κάνει «κυβέρνηση αλλαγής πολιτικής», καθώς, όπως εξηγεί, «το να διώξει πέντε και να φέρει άλλους πέντε είναι αλλαγή προσώπων και αυτό δεν λέει τίποτα».
Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι το κόμμα του δεν θα συνεργαστεί με τη ΝΔ εάν η τελευταία κερδίσει τις εκλογές και δεν σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, καθώς «έχουμε ένα χάσμα με τον Μητσοτάκη. Η οικογένεια αυτή πάντα ήταν αποστάτες του Κέντρου», αλλά αντίθετα εκτιμά ότι θα είναι πρόθυμη η Φώφη Γεννηματά.
Για τον Γ. Βαρουφάκη σημειώνει ότι «το κακό που έκανε ήταν ότι έφαγε όλον τον χρόνο μέχρι τον Ιούλιο και μετά αναγκάστηκε η Ελλάδα και ξεβρακώθηκε», ενώ για τον Β. Σόιμπλε λέει ότι «ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά» και ότι «αναγκάζεται να είναι ο κακός» λόγω του φόβου της Ακροδεξιάς στη χώρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση