GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Θα έριχνα την κυβέρνηση, αν...

"Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αρχιεπίσκοπο έδωσε λύση, γιατί μία σύγκρουση της Εκκλησίας με την Πολιτεία θα ήταν καταστροφι...


"Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αρχιεπίσκοπο έδωσε λύση, γιατί μία σύγκρουση της Εκκλησίας με την Πολιτεία θα ήταν καταστροφική για την Ελλάδα" υποστήριξε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Σε σχετική ερώτηση για το τι θα έκανε αν ο αρχιεπίσκοπος ζητούσε να πέσει η κυβέρνηση απάντησε πως «αν επέμενε η κυβέρνηση κι έλεγε ότι αγνοούμε την Εκκλησία, και αν άλλαζαν τα πάντα στα θρησκευτικά, με την έννοια της αποπομπής της Ορθοδοξίας, δεν θα στήριζα την κυβέρνηση και αυτό το είπα ευθέως μπροστά στον πρωθυπουργό και τον αρχιεπίσκοπο».
Αναφορικά με τα ειδικά μισθολόγια των σωμάτων ασφαλείας ο κ. Καμμένος είπε ότι «δεν πρόκειται να μειωθούν ούτε ένα ευρώ».
«Το θέμα είναι να εφαρμόσουμε την απόφαση του ΣτΕ. Εμείς σαν Υπουργείο Άμυνας τους πόρους τους έχουμε βρει, αρκεί να βρεθούν οι πόροι και από τα άλλα υπουργεία» τόνισε.
«Το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας θα είχε λυθεί αν είχε καταπολεμηθεί η διαφθορά» είπε ο Πάνος Καμμένος ερωτηθείς για τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή. «Είμαστε για πρώτη φορά στη διαδικασία να αρχίσουμε να εισπράττουμε από ζημιές που προξένησαν υποθέσεις δωροδοκίας» πρόσθεσε.
Για τα κόκκινα δάνεια είπε ότι αυτή τη στιγμή «επεξεργαζόμαστε με τον κ. Σταθάκη και το Υπουργείο Οικονομικών τρόπους με τον οποίο θα περάσουμε τροπολογία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση