GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς παραίτηση ο Τόσκας μετά τα χημικά στους συνταξιούχους...

Τη διάθεσή του να υποβάλλει παραίτηση ή να απομακρυνθεί από τη θέση του στο επερχόμενο ανασχηματισμό, μετά και το σάλο που προκλήθηκε α...


Τη διάθεσή του να υποβάλλει παραίτηση ή να απομακρυνθεί από τη θέση του στο επερχόμενο ανασχηματισμό, μετά και το σάλο που προκλήθηκε από τη χρήση χημικών σε πορεία συνταξιούχων δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.
Μιλώντας στην εφημερίδα Αγορά σημειώνει πως «υπήρξε κίνδυνος, έγινε χρήση βιαστική ίσως» για το περιστατικό που προκάλεσε έντονη κριτική.
Ο κ. Τόσκας λέει ότι οι χρήσεις δακρυγόνων έφταναν το 2012 και το 2013 τις 4.000, ενώ τώρα περιορίζονται σε 300 το χρόνο.
Όπως είπε είναι έτοιμος να παραδώσει τη σκυτάλη. «Εφόσον το ζητήσει ο πρωθυπουργός ή η συνείδησή μου ή η πολιτική κίνηση στην οποία ανήκω είμαι έτοιμος να παραδώσω τη σκυτάλη σε οποιονδήποτε».
Ο κ. Τόσκας σημειώνει ότι δεν είμαστε «βιδωμένοι» στις καρέκλες και λέει για τον ανασχηματισμό: «Αυτό είναι ζήτημα που θα το καθορίσει ο πρωθυπουργός. Από εκεί και πέρα βέβαια κάνω και εγώ τις δικές μου σκέψεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση