GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατρούγκαλος: Το ΔΝΤ θέλει να μας κάνει Χιλή

«Το ΔΝΤ θέλει να κάνει την Ελλάδα όπως είναι στη Χιλή, ουσιαστικά σε μία κοινωνία χωρίς εργασιακά δικαιώματα» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας ...


«Το ΔΝΤ θέλει να κάνει την Ελλάδα όπως είναι στη Χιλή, ουσιαστικά σε μία κοινωνία χωρίς εργασιακά δικαιώματα» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Για κανένα αντάλλαγμα, συμπεριλαμβανομένου και του χρέους, δεν πρόκειται να δεχτούμε θυσία εργασιακών δικαιωμάτων ή περαιτέρω επέμβαση στο ασφαλιστικό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εργασίας.

Αναφερόμενος στο θέμα των συντάξεων ο κ. Κατρούγκαλος τόνισε ότι «καμία κύρια σύνταξη δεν μειώνεται και καμία επικουρική σύνταξη, όταν το άθροισμα κύριας και επικουρικής στα μεικτά είναι κάτω από 1.300 ευρώ, δεν θα υποστεί καμία μείωση».

Ερωτηθείς για το αν θα γίνει μείωση στον κατώτατο μισθό ο υπουργός Εργασίας απάντησε ότι «δεν υπάρχει θέμα συζήτησης για οποιαδήποτε αλλαγή, αυτό είναι μία απόλυτη διαβεβαίωσή μας».

Ακούστε το ηχητικό:

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση