GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρότζερ Γουότερς από Μεξικό: Τραμπ είσαι ένας ηλίθιος

Ο βρετανός τραγουδιστής Ρότζερ Γουότερς, συνιδρυτής των Pink Floyd, στη διάρκεια συναυλίας που έδωσε χθες Σάββατο στο Μεξικό, κάλεσε το...


Ο βρετανός τραγουδιστής Ρότζερ Γουότερς, συνιδρυτής των Pink Floyd, στη διάρκεια συναυλίας που έδωσε χθες Σάββατο στο Μεξικό, κάλεσε τον μεξικανό πρόεδρο να παραιτηθεί και έβρισε τον Ντόναλντ Τραμπ που θέλει να ανεγείρει ένα τείχος ανάμεσα στο Μεξικό και τις ΗΠΑ.
Μπροστά σε 170.000 θεατές, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία της Πόλης του Μεξικού γι' αυτή τη δωρεάν συναυλία,  το περίφημο τραγούδι «Another Brick in the Wall» συνοδευόταν από εικόνες του ρεπουμπλικανού υποψηφίου για τον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος επιθυμεί την ανέγερση ενός τείχους ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Μεξικό. Επευφημίες ξέσπασαν όταν οι λέξεις «Trump eres un pendejo» (Τραμπ είσαι ένας ηλίθιος) έκαναν την εμφάνισή τους στις γιγαντοοθόνες.
«Είναι ώρα να ρίξουμε το τείχος που χωρίζει τους πιο πλούσιους από τους πιο φτωχούς», είπε τότε ο Ρότζερ Γουότερς σε σχεδόν άψογα ισπανικά.
Ο Γουότερς υπενθύμισε πως 28.000 άνθρωποι έχουν εξαφανιστεί από το 2012 σ' όλο το Μεξικό, οι περισσότεροι στη διάρκεια της θητείας του προέδρου Ενρίκε Πένια Νιέτο, ο οποίος βρίσκεται στην εξουσία εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια.
Σε γιγαντοοθόνες προβαλλόταν η λέξη «Παραίτηση», ενώ χιλιάδες άνθρωποι φώναζαν: «Έξω ο Πένια!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση