GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Φάρατζ στο πλευρό του Τραμπ για τα σεξιστικά σχόλια

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα σεξιστικά σχόλια του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου Ντόναλντ Τραμπ, ο Νάιτζελ Φάρατζ, με δηλώσεις του, τάχθηκε ...


Μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα σεξιστικά σχόλια του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου Ντόναλντ Τραμπ, ο Νάιτζελ Φάρατζ, με δηλώσεις του, τάχθηκε στο πλευρό του Αμερικανού μεγιστάνα, δικαιολογώντας όσα είπε.

Ο Φάρατζ παραδέχθηκε από το Μιζούρι όπου βρίσκεται, ότι αυτά που είπε ο Τραμπ σε βίντεο που κυκλοφόρησε χθες από συνομιλία του το 2005 είναι άσχημα, από την άλλη όμως δήλωσε ότι είναι απλά ένα αρσενικό που καυχιέται.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Κοιτάξτε, είναι το καύχημα ενός κυρίαρχου αρσενικού. Είναι από τα πράγματα που, για να είμαστε ειλικρινείς, κάνουν οι άνδρες. Κάθονται, πίνουν και μιλούν έτσι».

«Αρκετές γυναίκες λένε μεταξύ τους πράγματα που δεν θα ήθελαν να το δουν στο Fox News ή στο πρωτοσέλιδο εφημερίδων», πρόσθεσε ο Φάρατζ συνεχίζοντας να υπερασπίζεται τον Τραμπ.

«Δεν προσποιούμαι ότι είναι καλό, είναι άσχημο», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση