GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιτσιόρλας: Δεν έχω αισθανθεί ούτε μια στιγμή ότι δεν έχω τη στήριξη της κυβέρνησης

Στην υλοποίηση του προγράμματος είναι σταθερή η θέση και του Πρωθυπουργού και συλλογικά της κυβέρνησης, είπε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ στον R...


Στην υλοποίηση του προγράμματος είναι σταθερή η θέση και του Πρωθυπουργού και συλλογικά της κυβέρνησης, είπε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ στον Realfm 97,8 και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, σχολιάζοντας το δημοσίευμα της Wall Street Journal ότι η κυβέρνηση σαμποτάρει τις αποκρατικοποιήσεις.

«Νομίζω ότι το δημοσίευμα δίνει μία μερική εικόνα, επικαλούμενο διάφορα μεμονωμένα περιστατικά δηλώσεων και αντιδράσεων. Όμως δεν είναι αυτή η συνολική εικόνα. Η συνολική εικόνα είναι ότι ένα πρόγραμμα, πολύ σημαντικό, ιδιωτικοποιήσεων και έχει προχωρήσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Κι αυτό αναγνωρίζεται απ’ όλους. Έχουν γίνει πάρα πολλά βήματα με έναν ρυθμό που κανείς δεν περίμενε ότι θα υπάρξει με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Και νομίζω ότι αυτό είναι η μεγάλη εικόνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέργιος Πιτσιόρλας.

Και πρόσθεσε: «Τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Προβλήματα υπάρχουν, αλλά δεν αναιρούν το βασικό ότι το πρόγραμμα προχωράει. Και υπάρχει επίσης κάτι που είναι πολύ σημαντικό: Στην υλοποίηση του προγράμματος είναι σταθερή η θέση και του Πρωθυπουργού και συλλογικά της κυβέρνησης. Άλλο πράγμα είναι η μεμονωμένη στάση συγκεκριμένων υπουργών, άλλο πράγμα είναι της κυβέρνησης».

Στο ερώτημα αν μπορεί κάποιος να ανεξαρτητοποιήσει τη στάση των κ.κ. Σκουρλέτη, Σπίρτζη, Δρίτσα σε σχέση με αυτή του Πρωθυπουργού, από τη στιγμή που ως υπουργοί είναι συνεργάτες του, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ απάντησε: «Εγώ δεν ανεξαρτητοποιώ τίποτα. Εγώ λέω ότι ως ΤΑΙΠΕΔ υλοποιούμε ένα πρόγραμμα και δεν έχω αισθανθεί, ούτε μία στιγμή, ότι αυτό το πρόγραμμα δεν έχει τη στήριξη της κυβέρνησης».

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση