GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έθαβαν σε χωράφι ηρωίνη και όπλα - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, πολεμικά όπλα, χειροβομβίδες και σφαίρες ξέθαψαν από οικόπεδο στο Κορωπί αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών Θεσσα...


Μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, πολεμικά όπλα, χειροβομβίδες και σφαίρες ξέθαψαν από οικόπεδο στο Κορωπί αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών Θεσσαλονίκης. Από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθησαν συνολικά 11 άτομα.

Η σπείρα εισήγαγε και διακινούσε συστηματικά μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, σε διάφορες περιοχές της χώρας και κυρίως στη Θεσσαλονίκη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα τα μέλη της οργάνωσης αποθήκευαν, συσκεύαζαν και τυποποιούσαν τα ναρκωτικά σε διαμορφωμένο χώρο στο Κορωπί, που αποτελούσε την «έδρα» της οργάνωσης.

Ως προς το χρονικό της εξάρθρωσης, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, από κλιμάκιο αστυνομικών εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή των Μαλγάρων μέλος της οργάνωσης να μεταφέρει με νοικιασμένο αυτοκίνητο περισσότερα από 13 κιλά ηρωίνη.

Όπως διαπιστώθηκε είχε παραλάβει τα ναρκωτικά από την «έδρα» της οργάνωσης στο Κορωπί, με αποδεκτή την 32χρονη στη Θεσσαλονίκη, ενώ πρόεκυψε ότι ανάλογες μεταφορές είχε πραγματοποιήσει τους τρεις τελευταίους μήνες, διακινώντας τουλάχιστον 21,5 κιλά ηρωίνη.

Ακολούθησαν παράλληλες επιχειρήσεις σε περιοχές της Αττικής και Θεσσαλονίκης, όπου συνελήφθησαν 10 ακόμη μέλη της οργάνωσης. Από τις έρευνες κατασχέθηκαν 15,822 κιλά ηρωίνης, 148,5 γραμμάρια κάνναβης, 240 ναρκωτικά δισκία, 4.335 ευρώ, 2 βιβλιάρια τραπεζικών καταθέσεων, 10 χειροβομβίδες, πολυβόλο, υποπολυβόλο scorpion, τέσσερα πιστόλια, περίστροφο, επαναληπτική καραμπίνα και δίκαννο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση