GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Παππάς για το ΕΣΡ: Η στάση της ΝΔ είναι αδιανόητη και εξόφθαλμα αντιθεσμική

«Η στάση της ΝΔ είναι αδιανόητη και εξόφθαλμα αντιθεσμική» επισημαίνει σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς αναφερόμενος στο...


«Η στάση της ΝΔ είναι αδιανόητη και εξόφθαλμα αντιθεσμική» επισημαίνει σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς αναφερόμενος στο θέμα της συγκρότησης του ΕΣΡ και την "απροκάλυπτη" όπως την χαρακτηρίζει, στάση της ΝΔ.

«Δηλώνουν ότι θα μπλοκάρουν τη συγκρότηση του ΕΣΡ. Καλύτερο δώρο από την αξιωματική αντιπολίτευση δε μπορούν να περιμένουν οι διαπλεκόμενοι και το καθεστώς της ασυδοσίας» προσθέτει ο κ. Παππάς.

«Η ΝΔ οφείλει σήμερα, τώρα να ανακαλέσει και να προσέλθει με καλή πίστη στη διάσκεψη των προέδρων για να συγκροτηθεί ΕΣΡ» καταλήγει ο υπουργός Επικρατείας. 

Πηγές τους κόμματος αξιωματικής αντιπολίτευσης είχαν αναφέρει νωρίτερα ότι «η ΝΔ θα δείξει διάθεση συζήτησης για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, μόνον εφόσον η κυβέρνηση αποσύρει τον νόμο Παππά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση