GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήγε επιτέλους το μήνα μέλιτος που ονειρευόταν και πέθανε από δηλητηρίαση

Φαίνεται πως τα ταξίδια είναι μοιραία για την οικογένεια Fensome. Η 54χρονη Christine Fensome, 54 ετών και χήρα γνώρισε έναν άνθρωπο ...


Φαίνεται πως τα ταξίδια είναι μοιραία για την οικογένεια Fensome. Η 54χρονη Christine Fensome, 54 ετών και χήρα γνώρισε έναν άνθρωπο με τον οποίο μπόρεσε να ξαναφτιάξει τη ζωή της, τον 58χρονο Andy Bennetts.

Μόλις 10 μέρες παντρεμένοι πήγαν το μήνα του μέλιτος που ονειρευόταν η Christine. Όμως έμελλε να ήταν και το τελευταίο της ταξίδι αφού πέθανε από δηλητηρίαση. Σύμφωνα με τη βρετανική Sun, η 54χρονη έφαγε δηλητηριασμένο ψάρι. Οι παρενέργειες της προκάλεσαν καρδιακή ανακοπή.

Ο πρώτος σύζυγος της Christine και πατέρας των δυο παιδιών της, Craig, είχε σκοτωθεί επίσης σε ταξίδι.

Όπως αποκάλυψαν τα τρία τους παιδιά, η μητέρα τους άργησε πολύ να ξεπεράσει το θάνατο του πατέρα τους και ο γάμος της με τον Bennetts ήταν ό,τι καλύτερο της συνέβη.

Ο θάνατός της προκλήθηκε από μια τοξίνη που βρίσκεται σε άλγη που τρώνε τα ψάρια. Λόγω της αύξησης της παγκόσμιας θερμοκρασίας, η τοξίνη αυτή βρίσκεται πλέον σε πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις στους κοραλιογενείς υφάλους και οι δηλητηριάσεις ανθρώπων όλο και αυξάνονται.

Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα γνωστό τεστ που να εντοπίζει τη συγκεκριμένη τοξίνη, ούτε κάποια γνωστή θεραπεία για δηλητηρίαση από αυτή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση