GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ (επί δύο ώρες) ο Ψυχάρης στην αμερικανική πρεσβεία...

Harris Kodopoulos .   Δυό ώρες ήταν κλεισμένος, χθες, ο Σταύρος Ψυχάρης στην αμερικανική πρεσβεία και συζητούσε με υψηλά ιστάμενο παρ...

 Δυό ώρες ήταν κλεισμένος, χθες, ο Σταύρος Ψυχάρης στην αμερικανική πρεσβεία και συζητούσε με υψηλά ιστάμενο παράγοντα του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ.
Το τι είπαν θα φανεί σύντομα.
Ψυχάρης, Βαρδινογιάννης, Κοντομηνάς, αλλά και οι μεγάλοι επιχειρηματίες της χώρας, δεν θα παραδόσουν εύκολα τα όπλα.
Το Μαξίμου και η Κουμουνδούρου γνωρίζουν καλά πως για την κυβέρνηση των ΗΠΑ έχουν τελειώσει.
Πολύ περισσότερο αν εκλεγεί νέα πρόεδρος η Χίλαρυ που δεν θέλει να τους δει ούτε ζωγραφιστούς,
Γιαυτό στρέφονται, ολοένα και περισσότερο στον Πούτιν.
Αλλά ξέρουν πως το παιχνίδι είναι χαμένο.
Ο Πούτιν θα κοιτάξει το συμφέρον της χώρας του από τη στιγμή που άνοιξε διαύλους επικοινωνίας με τον Ερντογάν.
Η Ελλάδα δεν τον ενδιαφέρει γεωπολιτικά.
Παράλληλα, η επιστροφή του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, που εξετάζουν ορισμένα από τα ελάχιστα σοβαρά στελέχη της Κουμουνδούρου, είναι ίσως το τελευταίο χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ για να κερδίσει χρόνο στην εξουσία.
Μόνο που ο Σακελλαρίδης δεν θα επιστρέψει χωρίς την σύμφωνη γνώμη ισχυρών παραγόντων των ΗΠΑ, αλλά και της οικογένειας Αγγελοπούλου που διατηρεί πάντα πρόσβαση στην οικογένεια Κλίντον.
Ο Τσίπρας έχει ανάγκη την παρουσία Σακελλαρίδη σε μια απέλπιδα προσπάθεια να εξευμενίσει τους Αμερικανούς και να δείξει λιγότερο φιλορώσος.
Μάλιστα η επιστροφή Σακελλαρίδη θα μπορούσε να ταυτισθεί με την εκ νέου προκήρυξη του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και φυσικά με την παραμονή του Mega σε λειτουργία-εδώ όπου η σύζυγος του Γαβριήλ εργάζονταν σαν πολιτική συντάκτρια ώσπου γνώρισε τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο και αμφότεροι παραδόθηκαν στα φτερά του έρωτα.
Οι Αμερικανοί, όμως, πολύ δύσκολα θα δώσουν το ok στην επιστροφή Σακελλαρίδη, ειδικά σε μια χρονική στιγμή που τα ενημερωτικά σημειώματα τα οποία λαμβάνει η Πρεσβεία των ΗΠΑ από Ελληνες μηντιάρχες, τραπεζίτες και επιχειρηματίες που εμπιστεύεται. κάνουν λόγο για άτσαλη στροφή της κυβέρνησης Τσίπρα στην στήριξη ρωσικών και γερμανικών συμφερόντων σε βάρος των Αμερικανικών συμφερόντων.
Ανάμεσα στα σημειώματα που έλαβε η Πρεσβεία ήταν και κάποιο που έκανε λόγο για την στενή σχέση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με στελέχη της 17 Νοέμβρη.
Εδώ σε θέλω Αλέξη μου...!!!
Είσαι τόσο λίγος που δεν σε υπολογίζει κανένας, πλέον, στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη.

1 σχόλιο

  1. Πήγε να καρφώσει τον σαββιδη στους αμερικανούς οτι θα μπουν οι ρώσοι και αλλες παπαριες.Το γνωστο σενάριο της τρομοκρατίας που πέρναγε την εποχή του ψυχρού πολέμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση