GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΛΑΕ για «το ακροδεξιό εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα του Γεωργιάδη»

«Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, δεν θα κατέφευγε ποτέ σε ένα τόσο αποκρουστικό ακροδεξιό παραλήρημα, αν γνώριζε ότι αυτό το σκ...


«Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, δεν θα κατέφευγε ποτέ σε ένα τόσο αποκρουστικό ακροδεξιό παραλήρημα, αν γνώριζε ότι αυτό το σκοταδιστικό εμφυλιοπολεμικό κήρυγμα του θα είχε σοβαρές συνέπειες σε βάρος του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη» αναφέρει η Λαϊκή Ενότητα σε σχόλιό της, και συνεχίζει:

«Δυστυχώς ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον σκοταδιστικό αντιδημοκρατικό λόγο του αποκάλυψε ένα “δεύτερο κρυφό πρόσωπο” που φωλιάζει στους κόλπους της ΝΔ και προσομοιάζει με αντικομμουνιστικά καθεστώτα ορισμένων ανατολικοευρωπαϊκών χωρών και κόμματα επικίνδυνου ακροδεξιού κλίματος που αναβιώνουν κυρίως στην Κεντρική Ευρώπη.

Δυστυχώς, όσο βλέπουμε την κυβέρνηση Τσίπρα να ακολουθεί μια τυφλή δεξιά μνημονιακή και αυταρχική πολιτική, τόσο διαπιστώνουμε ότι η ΝΔ διολισθαίνει σε ένα τυφλό αντιαριστερό και συχνά έρποντα ξενοφοβικό λόγο, που χρησιμοποιούν ως πρόσχημα τον κατήφορο του δήθεν “αριστερού” ΣΥΡΙΖΑ για να τον δικαιολογούν.

Αποτελεί μεγάλη τραγωδία για τον τόπο ότι αυτήν την ώρα μοιάζουν να κυριαρχούν στην πολιτική ζωή καταστροφικά κόμματα και παραδομένοι ηγέτες, όπως ο νεομνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ, η μνημονιακή ΝΔ και οι Τσίπρας και Μητσοτάκης.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες μια δημοκρατική αντιμνημονιακή ανατροπή και ένα μεγάλο αντιμνημονιακό λαϊκό κίνημα και πολιτικό και εκλογικό μέτωπο, αποκτούν ακόμα πιο επείγοντα και άμεσο χαρακτήρα για τον τόπο και τον λαό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση