GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλαβάνος: Η κυβέρνηση θα προκαλέσει σχιζοφρένεια στον λαό

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Σχεδίου Β, Αλέκος Αλαβάνος, μιλώντας σήμερα το πρωί στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm. Πιο σ...


Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Σχεδίου Β, Αλέκος Αλαβάνος, μιλώντας σήμερα το πρωί στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Έχω την εντύπωση ότι αυτή η κυβέρνηση πάει να προκαλέσει σχιζοφρένεια σ’ ολόκληρο το λαό. Έχουμε μια κυβέρνηση η οποία είναι ασύλληπτη δηλαδή κάνει το ένα και σου λέει το άλλο», προσθέτοντας ότι «δίνει μήνυμα τρέλας στον ελληνικό λαό, ο οποίος τα έχει χαμένα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στα αισθήματα, στις προοπτικές, στην αγωνιστικότητα του λαού γιατί όταν ένας λαός είναι έτοιμος να εκφράσει μια αντίρρηση στις πολιτικές τις οποίες επιβάλλονται από την ευρωζώνη και το ΔΝΤ, όπως πχ έγινε με το δημοψήφισμα, και την άλλη μέρα βλέπει ότι όλα ήταν κοροϊδία, τελικά αφήνει στον κόσμο μια κατάσταση όπου δεν μπορεί να πιστέψει σε τίποτα» επεσήμανε ο κ. Αλαβάνος.

Σχετικά με την αντιμετώπιση των διαδηλωτών από την κυβέρνηση, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι «δεν έχει ιερό και όσιο», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τώρα το να υπάρχει μια κυβέρνηση η οποία προέρχεται από την Αριστερά, δεν είναι αριστερή τώρα πια, ούτε καν δεξιά δεν είναι, είναι κάτι χειρότερο, να βλέπεις μια τέτοια κυβέρνηση να εκδηλώνεσαι με μια αγριότητα και με τα ΜΑΤ και με χημικά απέναντι σε κάποιους που διαδήλωναν την αντίθεσή τους απέναντι στην κυβέρνηση θα έλεγα ότι αυτό για την Αριστερά είναι μια ιεροσυλία. Θα έλεγα και για το έθνος μας είναι μια ιεροσυλία. Βλέπουμε ότι η κυβέρνηση δεν έχει ιερό και όσιο, δεν έχει όριο και μια πολιτική δύναμη απ’ όπου και αν προέρχεται αν δεν έχει κάποια όρια τότε είναι πολλά τα δεινά που πέφτουν στον τόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση