GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Δεν υπάρχει τώρα καμία δυνατότητα ρύθμισης του χρέους

«Δεν υπάρχει, τώρα, καμία δυνατότητα ρύθμισης του χρέους. Το 2018 κι αν έχουμε εκπληρώσει όλες μας τις υποχρεώσεις τότε θα συζητηθεί η ...


«Δεν υπάρχει, τώρα, καμία δυνατότητα ρύθμισης του χρέους. Το 2018 κι αν έχουμε εκπληρώσει όλες μας τις υποχρεώσεις τότε θα συζητηθεί η υπόθεση του χρέους, στη βάση της επιμήκυνσης σε βάθος χρόνου και της ελαχιστοποίησης των επιτοκίων», υποστηρίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Αναφερόμενος στον διαγωνισμό για την αδειοδότηση των ΜΜΕ σημειώνει ότι «εξ αρχής ήταν λάθος, ο όλος χειρισμός».
«Το μόνο που πέτυχε ο κ. Παππάς είναι ότι πρώτη φορά το κράτος θα πάρει λεφτά από έναν τομέα που δεν είχε πάρει ποτέ. Αυτό είναι επιτυχία. Αλλά ότι πατάχθηκε η διαπλοκή αυτό δεν φαντάζομαι ότι μπορεί να το πει ο κ. Παππάς», τονίζει και προτείνει «να συνεχίσουν να λειτουργούν όλα τα κανάλια που λειτουργούν πάνω από 20 χρόνια, και να πληρώσουν όλοι από 60 εκατομμύρια που είναι ο μέσος όρος των χρημάτων που κατέβαλαν όλοι».
Ο κ. Λεβέντης επαναλαμβάνει την πρότασή του για οικουμενική κυβέρνηση και υπογραμμίζει ότι αν υπάρξει οικουμενική κυβέρνηση θα «αναλάβει πρωτοβουλίες», «για να ανατραπούν όλα τα νομοσχέδια του τελευταίου 1,5 χρόνου» και «να γίνει μια νέα συμφωνία με τους Ευρωπαίους, υπό τον όρο ότι θα γίνουν οι μεταρρυθμίσεις εις το ακέραιο όλες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση