GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο εκνευρισμός της μητέρας του Μπεν

Έπειτα από τρεις εβδομάδες ερευνών στην Κω για τα οστά του Μπεν Νίνταμ η διαδικασία ολοκληρώθηκε από την αστυνομία του νότιου Γιόρκσαιρ...


Έπειτα από τρεις εβδομάδες ερευνών στην Κω για τα οστά του Μπεν Νίνταμ η διαδικασία ολοκληρώθηκε από την αστυνομία του νότιου Γιόρκσαιρ και αναμένεται πιθανώς και σήμερα να δοθεί συνέντευξη Τύπου.
Στο μεταξύ μίλησαν και οι Έλληνες αστυνομικοί που συμμετείχαν στις πρώτες έρευνες γα τον εντοπισμό του μικρού Μπεν πριν από 25 χρόνια. Για αυτούς όσες έρευνες έπρεπε να γίνουν στο νησί έχουν γίνει από το 1991 και μάλιστα «επί δύο» και όπως ανέφεραν στην Daily Mail, δεν πιστεύουν ότι θα προκύψει αποτέλεσμα στην υπόθεση της πολύκροτης εξαφάνισης από τον νέο κύκλο ερευνών των Βρετανών.
Ο εκνευρισμός της μητέρας του Μπεν
«Έχουμε εξετάσει όλα τα σενάρια για την εξαφάνιση του μικρού αγοριού από την Αγγλία και υπάρχει πλήρης αναφορά από αυτά που βρήκαμε» είπε ένας από τους αστυνομικούς που είχαν πάρει μέρος στις αρχικές έρευνες το 1991 και πλέον είναι συνταξιούχος. Πάντως οι δηλώσεις των συνταξιούχων αστυνομικών φαίνεται πως εξόργισαν τη μητέρα του αγοριού Κέρι Νίνταμ, η οποία είπε στη Sunday Mirror, ότι ο επικεφαλής των τωρινών ερευνών Τζον Κάζενς «δεν θα σταματήσει ποτέ να αναζητά την αλήθεια για όσα χρόνια του απομένουν ως ντετέκτιβ. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ όπως και όλους τους εθελοντές που μας βοήθησαν. Ένας άνδρας από την Ελλάδα έχασε δύο μεροκάματα για να βοηθήσει στην έρευνα της αστυνομίας».
ΠΗΓΗ:Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση