GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κανένας πλειστηριασμός κατοικίας στην Αθήνα", λέει ο δήμος Αθηναίων

«Κανένας πλειστηριασμός κατοικίας δεν έχει γίνει στην Αθήνα», διευκρινίζει ο Δήμος Αθηναίων, απαντώντας με ανακοίνωσή του σε αναφορά,...


«Κανένας πλειστηριασμός κατοικίας δεν έχει γίνει στην Αθήνα», διευκρινίζει ο Δήμος Αθηναίων, απαντώντας με ανακοίνωσή του σε αναφορά, από κυβερνητικές πηγές, της εκτέλεσης πλειστηριασμού από τον Δήμο, για τον οποίο «οφείλει να τοποθετηθεί ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Καμίνης».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Δήμος, από χθες «έχει διαψεύσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο όσα μεταδίδονται από ραδιοτηλεοπτικά Μέσα Ενημέρωσης, περί εκτέλεσης πλειστηριασμού κατοικίας, σημειώνοντας ότι είναι εντελώς ανυπόστατα».

Και συνεχίζει: «Αν το Μέγαρο Μαξίμου διαφωνεί με τις διαδικασίες που προβλέπει ο Κώδικας Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων, ας τον αλλάξει. Κυβέρνηση είναι. Υποδείξεις κοινωνικής ευαισθησίας από την κυβέρνηση, στην τρέχουσα συγκυρία, ιδίως προς τον Δήμο Αθηναίων, περισσεύουν».

Νωρίτερα, κυβερνητικές πηγές ανέφεραν σχετικά:

«Στην περίπτωση των όσων συνέβησαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών καθώς και στα κατά τόπους ειρηνοδικεία κάθε Τετάρτη, ημέρα διενέργειας πλειστηριασμών, οι αρχές κινούνται με γνώμονα την προστασία της έννομης τάξης καθώς και της αποφυγής εντάσεων. Δεν μπορεί, όμως, να μείνει αναπάντητη η προσπάθεια διόγκωσης και παρερμηνείας ενός και μόνο πλειστηριασμού στην Αθήνα, ο οποίος έγινε από τον Δήμο Αθηναίων, για τον οποίο μεν δεν υπάρχει νομική απαγόρευση, αλλά λόγω του ποσού της οφειλής εγείρεται ηθικό θέμα, στο οποίο οφείλει να τοποθετηθεί ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Καμίνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση