GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ξέσπασμα της μητέρας της Άννυ μετά τη δίκη: Ο Σάββας δεν είπε όλη την αλήθεια

Συναισθηματικά φορτισμένη πέρασε χθες την πύλη εξόδου των Φυλακών Κορυδαλλού η μητέρα της Άννυ, ένα 24ωρο μετά την καταδίκη της σε έξι χρ...


Συναισθηματικά φορτισμένη πέρασε χθες την πύλη εξόδου των Φυλακών Κορυδαλλού η μητέρα της Άννυ, ένα 24ωρο μετά την καταδίκη της σε έξι χρόνια φυλάκιση με αναστολή για την ανατριχιαστική υπόθεση.

«Νιώθω ενοχές γιατί πήγα στη Γερμανία, γιατί δεν πήρα μαζί μου την Άννυ, γιατί.. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Σάββας δεν είπε την αλήθεια για τον θάνατο του παιδιού. Έχει πει τα μισά από όσα έγιναν» είπε στην Espresso η Δημητρίνα Μπορίσοβα. Ήταν λίγο μετά τις 17.30 όταν αφέθηκε ελεύθερη, αφού η ποινή που της επιβλήθηκε για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο είχε ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι το Εφετείο.

Η πιο σκληρή στιγμή της ακροαματικής διαδικασίας ήταν μόλις άκουσε τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Νικόλαο Καρακούκη να μιλάει για τον τεμαχισμό: «Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στο δικαστήριο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου την ώρα που άκουσα τον ιατροδικαστή να λέει ότι τεμάχισαν την Άννυ μου ζωντανή».

Όπως πρόσθεσε: «Τώρα θέλω να πάω στην οικογένειά μου. Στην οικογένεια που μου έμεινε.. Να δω τη μάνα μου, τον πατέρα μου και τον αδελφό μου. Θέλω να μοιραστώ μαζί τους τον πόνο που νιώθω για την Άννυ». Όσο για το μέλλον, ούτε η ίδια ξέρει πως θα κυλήσει η ζωή της: «Δεκαεπτά μήνες το μόνο που σκεφτόμουν ήταν τι συνέβη στο παιδί μου. Περίμενα να μάθω την αλήθεια στο δικαστήριο, αλλά δεν την έμαθα..»

ΠΗΓΗ: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση