GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκρηκτική ατμόσφαιρα στο Ωραιόκαστρο μετά το τραγικό τροχαίο

Εκρηκτική είναι η ατμόσφαιρα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης από το βράδυ της Κυριακής.  Τραγικό δυστύχημα με δύο νεκρούς πρόσφυγες, μία...


Εκρηκτική είναι η ατμόσφαιρα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης από το βράδυ της Κυριακής. 

Τραγικό δυστύχημα με δύο νεκρούς πρόσφυγες, μία μητέρα και το ανήλικο αγοράκι της και με ένα ακόμη παιδί ελαφρά τραυματισμένο, σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.30 στη Συμμαχική Οδό. Οι τρεις πρόσφυγες παρασύρθηκαν από Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Αμέσως μετά ξέσπασαν άγρια επεισόδια στο κέντρο φιλοξενίας στις αποθήκες Φέσσα.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο Κέντρο Φιλοξενίας και απεσόβησαν τα χειρότερα. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση από το ΕΚΑΒ για τον ανήλικο τραυματία, δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ενώ φέρεται να έχει ορθοπεδικά τραύματα.

Οι πρόσφυγες επιτέθηκαν στον 76χρονο οδηγό

Εξαγριωμένοι πρόσφυγες επιτέθηκαν στον 76χρονο οδηγό αμέσως μετά το δυστύχημα και προκάλεσαν ζημιές τόσο στο Ι.Χ. του, όσο και σε άλλα οχήματα που ακολουθούσαν και σταμάτησαν. Οι πρόσφυγες πυρπόλησαν το αυτοκίνητο του οδηγού που παρέσυρε τη μητέρα με τα δύο παιδιά της.

Ο 76χρονος γλίτωσε το λιντσάρισμα από τους πρόσφυγες την τελευταία στιγμή. Ένας ηλικιωμένος Σύρος μαζί με δύο ακόμη νεαρούς προσπάθησε να κρατήσει το μανιασμένο πλήθος μακριά από τον 76χρονο.

4 κλούβες των ΜΑΤ έσπευσαν στην περιοχή 

Στο διάστημα αυτό ο οδηγός κατάφερε να απομακρυνθεί από τους πρόσφυγες και να προστατευθεί. Στην περιοχή έσπευσαν τέσσερις κλούβες των ΜΑΤ και μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ για να ελεγχθεί η κατάσταση. Οι πρόσφυγες έριξαν πέτρες προς τους αστυνομικούς που παρατάχθηκαν έξω από το Camp, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης, προσπαθώντας να τους περιορίσουν εντός του Κέντρου.

O οδηγός αναζήτησε καταφύγιο στο μόνιμο φυλάκιο της αστυνομίας που υπάρχει στο Κέντρο, όμως οι πρόσφυγες επιτέθηκαν στο φυλάκιο στο οποίο βρίσκονταν ακόμη δύο αστυνομικοί. Τελικά φυγαδεύτηκε.

Η Πυροσβεστική επιβεβαίωσε ότι το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς, όπως και κάποιοι κάδοι στη γύρω περιοχή, αλλά τα οχήματά της δεν κατάφεραν να πλησιάσουν στο σημείο λόγω της έντασης.

Ο οδηγός συνελήφθη από το Α’ Τμήμα Τροχαία Θεσσαλονίκης για πρόκληση θανάσιμου τραυματισμού, ενώ για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.

Νεκροί είναι μια γυναίκα πρόσφυγας και ο ανήλικος γιος της, στο Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων, στο πρώην βιομηχανικό κτίριο Φέσσα, στο Ωραιόκαστρο. Τη γυναίκα και το ανήλικο παιδί παρέσυρε ΙΧ που κινούνταν στον δρόμο μπροστά από το Camp και τους χτύπησε θανάσιμα. Ο θάνατος της γυναίκας ήταν ακαριαίος, ενώ το παιδί κατέληξε στη συνέχεια στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση