GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί: Πουλάνε την έπαυλη που παντρεύτηκαν

Σε αντίθεση με άλλες διασημότητες που δίνουν στο γάμο τους μια δεύτερη ευκαιρία, αυτό το ζευγάρι φαίνεται πως δεν θέλει με τίποτα να συ...


Σε αντίθεση με άλλες διασημότητες που δίνουν στο γάμο τους μια δεύτερη ευκαιρία, αυτό το ζευγάρι φαίνεται πως δεν θέλει με τίποτα να συμφιλιωθεί.
Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί κινούνται με γρήγορους ρυθμούς για να οριστικοποιήσουν το διαζύγιό τους, πουλώντας ένα μεγάλο μέρος της κοινής τους περιουσίας όσο το δυνατόν γρηγορότερα, συμπεριλαμβανομένης της έπαυλης που έχουν στη Νότια Γαλλία.

Η οικογένεια Μπραντζελίνα αγόρασε την συγκεκριμένη έκταση το 2012, για εξήντα εκατομμύρια δολάρια και περιλαμβάνει μία υπερπολυτελή έπαυλη, δάση, ελαιώνες και μία λίμνη. Μάλιστα, το 2014 έκαναν εκεί τον γάμο τους.

Να θυμίσουμε ότι, η Αντζελίνα Τζολί μαζί με τα έξι παιδιά, τον 15χρονο Μάντοξ, τον 12χρονο Παξ, την 11χρονη Ζαχάρα, τη 10χρονη Σιλό και τα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ, ζει σε ένα κτήμα στο Hidden Hills, της Καλιφόρνιας, μετά την αποχώρηση από το σπίτι τους στο Μαλιμπού.
Διαβάστε ΕΔΩ: Τζολί: Μετακόμισε σε σπίτι αόρατο και από το Google Street View

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση