GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητέρα Σάββα: "Πες την αλήθεια ή θα την πω εγώ, δεν ντρέπεσαι;"

"Η θα πεις την αλήθεια ή θα την πω εγώ. Δεν ντρέπεσαι λίγο...". Με τα λόγια αυτά η μητέρα του Σάββα και γιαγιά της Άννυ απε...


"Η θα πεις την αλήθεια ή θα την πω εγώ. Δεν ντρέπεσαι λίγο...". Με τα λόγια αυτά η μητέρα του Σάββα και γιαγιά της Άννυ απευθύνθηκε στο γιο της λίγο μετά την απαγγελία της καταδικαστικής απόφασης. Ο νεαρός της απάντησε στα βουλγαρικά, με τον διάλογο που ακολούθησε να είναι τόσο στη βουλγαρική γλώσσα όσο και στην ελληνική και την μητέρα του Σάββα να φωνάζει: "Με τί το έκοψες; Με μαχαίρι μικρό; Μ...κα, μ...κα!".

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας η μητέρα του Σάββα θέλησε να μιλήσει στο δικαστήριο, λέγοντας "ο γιος μου δεν είναι καλά...". Πριν καταφέρει, όμως, να ολοκληρώσει την πρότασή της, την σταμάτησε ο πρόεδρος της έδρας αναφέροντας: "Η ακροαματική διαδικασία έχει λήξει. Δεν μπορείτε να μιλήσετε τώρα. Αν θέλετε ελάτε να μου πείτε έξω από την αίθουσα ".

Η μητέρα του Σάββα έσκυψε και φίλησε τον γιο της την ώρα που δεμένο πισθάγκωνα τον οδηγούσαν οι αστυνομικοί έξω από τη δικαστική αίθουσα. Το ίδιο έκανε και με την νύφη της και μητέρα της Άννυ, τη φίλησε κατά την έξοδο της από τη δικαστική αίθουσα. Την ίδια ώρα η μητέρα του Νικολάι ξέσπασε σε λυγμούς βλέποντας το γιο της να φεύγει συνοδεία αστυνομικών για τις φυλακές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση