GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεροβασίλη: Η ΝΔ θα πρέπει να απολογηθεί για την αντιθεσμική της συμπεριφορά

«Η Νέα Δημοκρατία τορπίλισε σήμερα την συγκρότηση του ΕΣΡ, υιοθετώντας μια προκλητικά αντιθεσμική συμπεριφορά» επεσήμανε σε δήλωσή της η ...


«Η Νέα Δημοκρατία τορπίλισε σήμερα την συγκρότηση του ΕΣΡ, υιοθετώντας μια προκλητικά αντιθεσμική συμπεριφορά» επεσήμανε σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη μετά τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

«Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πρέπει να απολογηθεί για την στάση αυτή, η οποία δεν έχει άλλο σκοπό, παρά μόνο να αποτρέψει την επιβολή κανόνων νομιμότητας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, να υπερασπιστεί την διαπλοκή και να εκβιάσει την ακύρωση του διαγωνισμού, από τον οποίο το ελληνικό δημόσιο θα εισπράξει 258 εκ. ευρώ» σημείωσε η κ. Γεροβασίλη και πρόσθεσε:

«Στην προσπάθειά της αυτή, η Νέα Δημοκρατία δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να αθροίσει τις αρνητικές της ψήφους, στην διάσκεψη των Προέδρων, με αυτές της Χρυσής Αυγής».  

«Οι πολίτες παρακολουθούν και κρίνουν» κατέληξε η κ. Γεροβασίλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση