GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκληρή κόντρα Παπαδημούλη – Μπακογιάννη στον αέρα - ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη και την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη σε...


Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη και την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, με αφορμή το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και τις τρέχουσες εξελίξεις στο πολιτικό πεδίο.
«Ο κ.Τσίπρας ανέβασε στο συνέδριο πολύ τους τόνους για το χρέος και εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι ο κ. Τσίπρας αφήνει ανοιχτή την πόρτα ηρωικής εξόδου», ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη σχολιάζοντας το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κ. Παπαδημούλη να απαντά ότι «οι εκλογές θα γίνουν το 2019. Δεν έχουμε κανένα απολύτως λόγο να διευκολύνουμε τη ΝΔ να θεραπεύσει το σύνδρομο εξάρτησης με την εξουσία που έχει. Έχετε βρεθεί 1,5 χρόνο μακριά από την κουτάλα και έχετε λυσσάξει».
«Εύχομαι ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην κάνει τόσες 10ετίες να γίνει πρωθυπουργός όσες ο πατέρας σας», σχολίασε στη συνέχεια ο κ. Παπαδημούλης, με την Ντόρα Μπακογιάννη να αρκείται σε ένα χαμόγελο.
«Οι κασσανδρικές προβλέψεις και η υπονομευτική προσπάθεια της οικογένειας Μητσοτάκη να ρίξει την κυβέρνηση θα διαψευστεί», είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Παπαδημούλης, με την κ. Μπακογιάννη να απαντά: «ο ελληνικός λαός περιμένει πως και πώς να φύγετε».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση