GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ με Ελληνίδα ηθοποιό: Το έσκασε από το Δρομοκαϊτείο

Η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου είναι ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή για τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά, "Κλεμμένα Όνειρα" ...


Η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου είναι ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή για τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά, "Κλεμμένα Όνειρα" του MEGA. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η νεαρή το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο, όπου την είχαν κλείσει οι γονείς της ενώ όπως υποστηρίζει εκείνη το έκαναν προκειμένου να μην την αφήσουν την περιουσία τους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τηςEspresso, η Τριαντάφυλλη έντρομη τηλεφώνησε χθες στον ηθοποιό και φίλο της Σπύρο Μπιμπίλα. "Ειδοποίησε κάποιον να με σώσει! Πήδηξα από τα κάγκελα του Δρομοκαΐτειου, όπου ήμουν κλεισμένη για μια μέρα επειδή μου επιτέθηκαν οι άλλες τρόφιμες. Είναι μια χαρά, απλά οι δικοί μου με βγάζουν τρελή για να δώσουν την περιουσία στον αδελφό μου", είπε η ηθοποιός σε τηλεφώνημά της στον Σπύρο Μπιμπίλα.
Ο ηθοποιός από τη μεριά του, επικοινώνησε με τον πατέρα της ηθοποιού, ο οποίος περιέγραψε μια τελείως διαφορετική κατάσταση: Είναι προσωπικά και ιατρικά προβλήματα και δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Η κόρη μου, η οποία τα τελευταία έξι χρόνια παρακολουθείται από γιατρό, πρέπει να πάρει τα φάρμακα της. Δεν την κλείσαμε με το ζόρι στο ψυχιατρείο. Υπήρξε κάποια κρίση. Θα σας πω μόνο ότι πήγε με τη μητέρα της για ψώνια στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και τελικά βρέθηκαν στη Σπάρτη με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Τριανταφύλλη".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση