GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα επίθεση με αυτοκίνητο με εκρηκτικά στην Τουρκία έσπειρε το θάνατο

Μια νέα επίθεση με αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά συγκλόνισε το πρωί της Κυριακής στην Τουρκία, σε αστυνομικό τμήμα στο Σεμντινλ...


Μια νέα επίθεση με αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά συγκλόνισε το πρωί της Κυριακής στην Τουρκία, σε αστυνομικό τμήμα στο Σεμντινλί, στα νοτιοανατολικά της χώρας. Έξι Τούρκοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους κι άλλοι επτά άνθρωποι, μεταξύ τους και πολίτες τραυματίσθηκαν από την έκρηξη του παγιδευμένου, μεταδίδει το CNN Türk.

Σύμφωνα με το ιδιωτικό πρακτορείο Ντογάν, η έκρηξη σημειώθηκε στη διάρκεια έρευνας σε αυτοκίνητα στον δρόμο μπροστά από το αστυνομικό τμήμα.

Το Σεμντινλί βρίσκεται κοντά στα σύνορα με το Ιράκ και το Ιράν, στην επαρχία Χακάρι όπου δραστηριοποιούνται έντονα αντάρτες του PKK.

Οι επιθέσεις του PKK έχουν κλιμακωθεί το τελευταίο διάστημα ενώ στο εσωτερικό της Τουρκίας «βράζουν» πολλές αντικρουόμενες δυνάμεις, αποσταθεροποιώντας σοβαρά την κατάσταση στη γειτονική χώρα. 

Μόλις χθες δυο βομβιστές αυτοκτονίας, που φέρονται να ανήκουν στο ΡΚΚ, πυροδότησαν 200 κιλά εκρηκτικά τα οποία προόριζαν για βομβιστικές επιθέσεις στην Τουρκία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση