GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κακά τα μαντάτα για τον Λέσκοτ στην ΑΕΚ

Μόνο θετικές δεν είναι οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ όσον αφορά τον τραυματισμό του Τζολέον Λέσκοτ, ο οποίος επέστρεψ...


Μόνο θετικές δεν είναι οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ όσον αφορά τον τραυματισμό του Τζολέον Λέσκοτ, ο οποίος επέστρεψε με πρησμένο πόδι μετά το διήμερο ρεπό που πέρασε στο Λονδίνο.

Ο Βρετανός στόπερ, όπως ενημέρωσε τους ανθρώπους της «Ένωσης», στο πλαίσιο της ατομικής του προπόνησης χτύπησε στο ποδήλατο και αισθάνθηκε πως έκανε μία άτσαλη κίνηση.

Όπως γράφει η «Ώρα των Σπορ», οι γιατροί φοβούνται τα χειρότερα για πρόβλημα στο μηνίσκο, ενώ είναι αρκετά πιθανό ο παίκτης να υποβληθεί άμεσα σε αρθροσκόπηση.

Αυτό σημαίνει πως ο Λέσκοτ θα μείνει εκτός δράσης για 4 με 6 εβδομάδες, χάνοντας μία μεγάλη και σημαντική σειρά από αγώνες του «Δικεφάλου» του επόμενο διάστημα, με την επιστροφή του να υπολογίζεται στα μέσα Νοεμβρίου.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ελπίζουν ο τραυματισμός του έμπειρου κεντρικού αμυντικού να μην είναι τόσο σοβαρός και να είναι σύντομα και πάλι διαθέσιμος.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση