GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ - προεδρικές: Όλα έτοιμα για το τελικό ντιμπέιτ

Τρεις εβδομάδες πριν τις πιο… περίεργες προεδρικές εκλογές, έχει αρχίσει στις ΗΠΑ  η πρόωρη ψηφοφορία ή η ψηφοφορία δια επιστολών, σε...


Τρεις εβδομάδες πριν τις πιο… περίεργες προεδρικές εκλογές, έχει αρχίσει στις ΗΠΑ  η πρόωρη ψηφοφορία ή η ψηφοφορία δια επιστολών, σε εκλογικά τμήματα σε 37 πολιτείες. Οι Αμερικάνοι δεν θέλουν κανέναν από τους δύο υποψήφιους και αναγκαστικά θα πρέπει να επιλέξουν με κριτήριο ποιον… αντιπαθούν λιγότερο. 

Οι ψήφοι αυτές θα καταμετρηθούν μαζί με όλες τις υπόλοιπες, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου.

Κυρίως λόγω του Τραμπ, η προεκλογική εκστρατεία χαρακτηρίστηκε από την αποκαθήλωση των παραδοσιακών σταθερών της πολιτικής ζωής στις ΗΠΑ, σχολιάζει το CNN.

Οι αναλυτές των εκλογών επισημαίνουν ότι οι προεκλογικές αντιδράσεις του Τραμπ για μια “στημένη” εκλογική διαδικασία, προδιαγράφουν τη σφοδρότητα της αντίδρασης του ως προς τη νομιμότητα της διαδικασίας στην περίπτωση που είναι ο ηττημένος των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου. Έτσι, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα αμφισβητήσει το εκλογικό αποτέλεσμα επισφραγίζοντας την πιο “αναρχική” εκλογική διαδικασία στην πολιτική ιστορία των ΗΠΑ.

Την ίδια στιγμή, στο Λας Βέγκας και συγκεκριμένα στο πανεπιστήμιο της Νεβάδα, όλα είναι έτοιμα για την τρίτη και τελευταία τηλεοπτική μονομαχία μεταξύ των δύο υποψηφίων για την προεδρία των ΗΠΑ, που θα γίνει στις 9 το βράδυ, τοπική ώρα. 

Το ντιμπέιτ αυτό αναμένεται να είναι το πλέον καθοριστικό και γίνεται στη σκιά των τελευταίων δημοσκοπήσεων που θέλουν την Χίλαρι Κλίντον να έχει σαφές προβάδισμα έως και 8 μονάδες, έναντι του αντιπάλου της.

Την τελευταία τηλεμαχία θα φιλοξενήσει το φιλικότερο προς τον Τραμπ τηλεοπτικό δίκτυο "FOX", με συντονιστή τον Κρις Ουάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση