GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζαβέλλας: Όλοι θα καταλάβουν ποιος είμαι. Αξίζει σεβασμό ο ΠΑΟΚ

Ανυπομονεί να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς ο Γιώργος Τζαβέλλας ύστερα από τον τραυματισμό του. Ο διεθνής αμυντικός, κατά την...


Ανυπομονεί να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς ο Γιώργος Τζαβέλλας ύστερα από τον τραυματισμό του. Ο διεθνής αμυντικός, κατά την βράβευσή του ως MVP του ΠΑΟΚ για τον περασμένο Σεπτέμβριο, στάθηκε στα όσα συνέβησαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά: 

«Σίγουρα ήταν μια δύσκολη σειρά αγώνων τον Οκτώβρη, όμως νομίζω η ομάδα θα βγει πιο ισχυρή από αυτές τις δυσκολίες και τα πράγματα θα είναι καλύτερα στη συνέχεια»

Για τις πιθανότητες συμμετοχής του απέναντι στην ΑΕΚ: «Θα το δούμε και σήμερα στην τελευταία προπόνηση. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμένα, όταν δεν αγωνίζομαι σίγουρα δεν νιώθω καλά, δεν ζω καλά. Ελπίζω όμως αυτό που είχα-έχω να το ξεπεράσουμε πολύ γρήγορα και να είμαι σύντομα και πάλι στο γήπεδο».

Για το δύσκολο διάστημα με τους απαιτητικούς αγώνες: «Θέλαμε να πάρουμε περισσότερα απ΄όσα έχουμε πάρει. Αξίζουμε σεβασμό και το αποδείξαμε και στο Καραισκάκη, πρέπει να μας σέβονται.

Το νιώθουμε εμείς οι παίκτες όλο και περισσότερο και ελπίζω από εδώ και πέρα να κερδίζουμε κάτι πρακτικά, περισσότερους βαθμούς. Ελπίζω για πολλούς μήνες, μακάρι να το ξανακάνω του χρόνου. Είμαστε πολύ καλή ομάδα και αυτό περνάει και στα αποδυτήρια. Είμαστε καινούργια ομάδα και φέτος απλά η διαφορά είναι πως τα παιδιά που έχουν ερθει, έχουν καταλάβει πιο σύντομα τι εστί ΠΑΟΚ και τις απαιτήσεις που έχει η ομάδα».

Για το γεγονός ότι ένας αμυντικός αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του μήνα: «Όλη η ομάδα αμύνεται, όλη η ομάδα επιτίθεται. Δεν είναι δουλειά του ενός. Έχουμε την καλύτερη άμυνα και με μένα και με σένα».

Για τους λόγους που ήταν δίπλα στην ομάδα στο "Γ.Καραϊσκάκης": «Θέλω πάντα να είμαι κοντά στην ομάδα. Πήγα να βοηθήσω ενώ δεν μπορούσα. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω, έχω αποδείξει ποιος είμαι και οι πράξεις το δείχνουν.

Συνεχίζω την δουλειά μου και κάποια στιγμή ελπίζω όλοι να καταλάβουν ποιος είναι ο Γιώργος. Το βραβείο αυτό θέλω να το αφιερώσω σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας, τους φυσιοθεραπευτές».
Πηγή: sport-fm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση