GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κακοκαιρία σαρώνει την Ελλάδα: Μεγάλες καταστροφές κι εγκλωβισμένοι

Σαρώνει την Ελλάδα η κακοκαιρία. Ήδη οι καταιγίδες και τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν προκαλέσει μεγάλες καταστροφές σε σπίτια, υπ...


Σαρώνει την Ελλάδα η κακοκαιρία. Ήδη οι καταιγίδες και τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν προκαλέσει μεγάλες καταστροφές σε σπίτια, υποδομές, καλλιέργειες και κτηνοτροφικές μονάδες.

Σε ποτάμια έχουν μετατραπεί οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας και σε πολλές ακόμη περιοχές από την καταιγίδα που χτυπάει πολλές περιοχές της Αττικής.

Η ισχυρή νεροποντή χτυπάει τα βόρεια προάστια, το κέντρο, αλλά και τα νότια προάστια από τη Βούλα μέχρι και τον Πειραιά. Ήδη παρατηρείται αυξημένη κίνηση σε αρκετούς δρόμους.

Πλημμύρες στην Άρτα. Η πεδιάδα του νομού πλημμύρισε. Το νερό έχει σκεπάσει γέφυρες, αυλές, γήπεδα και χωράφια κοντά στον Αμβρακικό.

Οι κάτοικοι καταλογίζουν ευθύνες για την κατάσταση στους αρμόδιους, οι οποίοι, όπως αναφέρουν, παρά την πρόβλεψη για έντονα καιρικά δεν έθεσαν σε λειτουργία τις τουρμπίνες του αντλιοστασίου στη Βίγλα, ώστε να παροχετευθούν τα νερά που εγκλωβίζονται στα χαμηλότερα σημεία της πεδιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση