GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο: Βομβιστές αυτοκτονίας αυτοανατινάχθηκαν μπροστά στην κάμερα

Τους εκρηκτικούς μηχανισμούς που είχαν πάνω τους πυροδότησαν δυο βομβιστές αυτοκτονίας, σε περιοχή κοντά στην Άγκυρα. Η αστυνομία του...


Τους εκρηκτικούς μηχανισμούς που είχαν πάνω τους πυροδότησαν δυο βομβιστές αυτοκτονίας, σε περιοχή κοντά στην Άγκυρα. Η αστυνομία τους εντόπισε και τους κάλεσε να παραδοθούν. Τότε εκείνοι αυτοανατινάχθηκαν, σύμφωνα με το CNN Türk κι άλλα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Για τους δύο βομβιστές, που πιστεύεται πως ήταν ένας άνδρας και μία γυναίκα, υπάρχουν υποψίες ότι ανήκουν στο Κόμμα Εργατών του Κουρδιστάν (ΡΚΚ) και ότι μετέφεραν 200 κιλά πλαστικών εκρηκτικών νιτρικού αμμωνίου, μεταδίδει το CNN Türk.

Σύμφωνα με το ίδιο δίκτυο καταζητείται και τρίτος συνεργός τους.

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Αναντολού, οι δύο βομβιστές προετοίμαζαν επίθεση με παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο, όταν η έκρηξη σημειώθηκε σε αγροτική περιοχή στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει την Άγκυρα με την πόλη Χαϊμανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση