GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξενέρωσε με το κοινό της η Πάολα: Δείτε τι τους είπε στην πρεμιέρα της

Η Πάολα στην πρεμιέρα της δεν είχε την ανταπόκριση που περίμενε από το κοινό της, με αποτέλεσμα να αναφωνήσει αγανακτισμένη: «Πρώτη φορ...


Η Πάολα στην πρεμιέρα της δεν είχε την ανταπόκριση που περίμενε από το κοινό της, με αποτέλεσμα να αναφωνήσει αγανακτισμένη: «Πρώτη φορά το ζω αυτό».
Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια βγήκε με μικρή καθυστέρηση, λόγω τεχνικού προβλήματος, στη σκηνή με το «Πόσες Φορές» σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου.
Η επικοινωνία με τον κόσμο, είναι από τα δυνατότερα στοιχεία της Πάολα. Αυτό αναζήτησε με το πρώτο «καλησπέρα» και χθες αλλά κάτι δεν πήγε καλά, όπως είπε η ίδια.
«Είστε πολύ ήσυχοι, δεν γουστάρω καθόλου» είπε τραγουδίστρια, διακρίνοντας ένα «διαφορετικό» κοινό από αυτό που είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.
Ωστόσο έβαλε στοίχημα να τους ανεβάσει η ίδια. Πριν πει την «γνωστή» ατάκα της, ανέφερε πως είναι «η πρώτη φορά που το ζω αυτό, να ξέρετε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση