GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αληθινός Θρύλος στη χώρα των Βάσκων ο Ολυμπιακός!

Μυθική εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Βιτόρια! Η Μπασκόνια ήθελε να τρέξει, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν με τον ίδιο τρόπο και με μπρο...


Μυθική εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Βιτόρια!

Η Μπασκόνια ήθελε να τρέξει, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν με τον ίδιο τρόπο και με μπροστάρη τον Σπανούλη, ο οποίος έκανε νέο προσωπικό ρεκόρ στην Ευρωλίγκα, πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη (95-90) μέσα στη Βασκονία!

Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας έκανε ένα εντυπωσιακό νταμπλ με 15 πόντους και ισάριθμες ασίστ(!) και έγινε δεύτερος πασέρ στην ιστορία της διοργάνωσης! Τρομερό ματς και από τον Βαγγέλη Μάντζαρη με 17 πόντους, με τον Παπανικολάου να προσθέτει άλλους 15 και τον Γκριν να ήταν καθοριστικός στο τέταρτο δεκάλεπτο με 13.

Από ‘κει και πέρα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου μπορεί να είχε μόλις 5 πόντους, αλλά ήταν ο ΜΕΓΑΛΟΣ κρυφός άσος στο μανίκι του Γιάννη Σφαιρόπουλου και «κλειδί» για τους πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς όταν μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε τα μέγιστα στην άμυνα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση