GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονιστικά αντικείμενα ειδώλων του ροκ εντ ρολ σε δημοπρασία

Τα μωβ γυαλιά του Έλβις Πρίσλεϊ και ένα LP των Beatles με την υπογραφή των μελών του θρυλικού συγκροτήματος είναι μεταξύ των μουσικών ε...


Τα μωβ γυαλιά του Έλβις Πρίσλεϊ και ένα LP των Beatles με την υπογραφή των μελών του θρυλικού συγκροτήματος είναι μεταξύ των μουσικών ενθυμίων που πρόκειται να βγουν σε δημοπρασία στο Λος Άντζελες τον επόμενο μήνα.
Αντικείμενα εμβληματικών μορφών του ροκ εντ ρολ, του Έρικ Κλάπτον, των U2 και πολλών άλλων περιλαμβάνονται στη δημοπρασία που διοργανώνει ο οίκος Julien’s Auctions στις 5 Νοεμβρίου.
Οι εκπρόσωποι του οίκου αναμένουν η κιθάρα του Σλας, μέλους των Guns N' Roses να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των συλλεκτών. Η τιμή της αναμένεται να ξεπεράσει τα 80.000 δολ, σύμφωνα με το Reurers.
Στη δημοπρασία "Icons and Idols: Rock n’ Roll Action" o Έρικ Κλάπτον προσφέρει 20 αντικείμενα, ρούχα, μπότες με την υπογραφή του, αντικείμενα από την καριέρα και την προσωπική του ζωή. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Crossroads Centre, ίδρυμα που ίδρυσε το 2007.
Δύο σπάνιες φωτογραφίες του Πρινς με μία κιθάρα του 1959 Gibson L48, η οποία επίσης βγαίνει σε δημοπρασία και το τζάκετ που φορούσε ο τραγουδιστής στην πρεμιέρα του Under the Cherry Moon στο Σέρινταν του Ουαϊόμινγκ το 1986 είναι μεταξύ των ιδιαίτερων αντικειμένων που θα πωληθούν.
Βέβαια το ενδιαφέρον των συλλεκτών αναμένεται να προσελκύσουν το μοναδικό άλμπουμ των Beatles, “Hard Day’s Night” , το εξώφυλλο του οποίου είναι υπογεγραμμένο απ’ όλα τα μέλη του συγκροτήματος, πλακέτα υποψηφιότητας των Beatles για τα βραβεία GRAMMY, φωτογραφία των Τζον Λένον και Γιόκο Όνο, τα έγγραφα σύλληψης του Τζίμι Χέντριξ, η σπασμένη κιθάρα του Πατ Σμιάρ των Foo Fighters και υπογεγραμμένα ημερολόγιο του 1953 και φωτογραφίες του Ρόι Όρμπισον από την εποχή που ήταν μέλος των “Wink Westerner” και των “Teen Kings Band.”
Και η συλλογή δεν σταματά εδώ, το πιάνο που δώρισε ο Φρανκ Σινάτρα στην κόρη του Τίνα Σινάτρα, η ηλεκτρική κιθάρα Music Rising Epiphone του the Edge των U2, περιορισμένης έκδοσης με την υπογραφή του, τα ντραμς του Μάικλ Καρτελόνε των Lynyrd Skynyrd, ένα υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Thriller του Μάικλ Τζάκσον, χειρόγραφοι στίχοι του Βίνι Βίνσεντ, τα γυαλιά TCB, μία βίβλος και ένα περιδέραιο νόμισμα του Έλβις Πρίσλεϊ είναι ορισμένα ακόμη από τα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν.
Η δημοπρασία Icons and Idols: Rock “n” Roll διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον οίκο Julien’s Auctions annually και συγκεντρώνει πλειοδότες, συλλέκτες και φανς του ροκ εντ ρολ από κάθε σημείο του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση