GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναταραχή στην "Αυγή"....

Αναστάτωση επικρατεί  για την εφημερίδα "Αυγή". Πληροφορίες που έφτασαν στα δημοσιογραφικά γραφεία έκαναν λόγο για μαζικές παρ...

Αναστάτωση επικρατεί  για την εφημερίδα "Αυγή". Πληροφορίες που έφτασαν στα δημοσιογραφικά γραφεία έκαναν λόγο για μαζικές παραιτήσεις της διοίκησης οι οποίες προήλθαν μετά την μη συμφωνία για τον οικονομικό προϋπολογισμό του 2017.
Οι ίδιες πληροφορίες ήθελαν στην συνεδρίαση της Δευτέρας, χθες, να επικράτησαν υψηλοί τόνοι ανάμεσα στα μέλη του ΔΣ και του γενικού γραμματέα του κόμματος Παναγιώτη Ρήγα, ενώ παρούσα ήταν και η Ράνια Σβίγκου. Κι όλα αυτά στον απόηχο της απομάκρυνσης του πρώην διευθυντή σύνταξης της εφημερίδας Στ. Καπάκου από την ΕΡΤ.
Για ανευθυνότητες περί παραίτησης της διοίκησης της Αυγής κάνει λόγο η εφημερίδα, με αφορμή τις πληροφορίες που θέλουν το ΔΣ της Αυγής να υπέβαλε την παραίτησή του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αυγής αυτά τα σενάρια δεν ισχύουν. Ειδικότερα, η εφημερίδα αναφέρει: “Την τελευταία ώρα κυκλοφορούν στα social media διάφορες ανευθυνότητες περί παραίτησης της διοίκησης της Αυγής σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην εφημερίδα και άλλα παρόμοια ηχηρά. Δεν ισχύουν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση