GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Γιον Βόιτ στον Ντε Νίρο – Στηρίζει τον Τραμπ - ΦΩΤΟ

«Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έβλαψε κανέναν με το λόγο του ενώ ο λόγος του Ντε Νίρο είναι αλαζονικός», υποστηρίζει ο πατέρας της Αντζελίνα Τζολί...


«Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έβλαψε κανέναν με το λόγο του ενώ ο λόγος του Ντε Νίρο είναι αλαζονικός», υποστηρίζει ο πατέρας της Αντζελίνα Τζολί, Γιον Βόιτ.

«Τα λόγια του Ντόλαντ Τραμπ δεν ήταν τόσο επιζήμια και καταστροφικά όσο ο άσχημος και αλαζονικός λόγος του Ρόμπερτ Ντε Νίρο», είπε ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μηνύματα συμπαράστασης στο πρόσωπο του Ρεπουμπλικανού υποψήφιου.

Ο Βόιτ απευθυνόμενος στον Ντε Νίρο είπε πως αισθάνεται ντροπή για τα λόγια και τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε εναντίον του Τραμπ στο βίντεο στο οποίο τον αποκαλούσε: «Ηλίθιο, γουρούνι, αλήτη, φοροφυγά, σκύλο κι εθνική καταστροφή». 

Σχετικά με τα σεξιστικά λόγια του Τραμπ για τις γυναίκες είπε δικαιολογώντας τον: «Δεν ξέρω πολλούς άνδρες που να μην έχουν εκφράσει παρόμοιες απόψεις για τις γυναίκες ειδικά όταν ήταν σε μικρότερες ηλικίες. Τα λόγια του Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι τόσο επιζήμια όσο ο εγωιστικός λόγος του συναδέλφου μου Ντε Νίρο. Τα λόγια του Τραμπ δεν έβλαψαν κανέναν. Φαντάζεστε κάποιον Ρεπουμπλικανό να ξεστομίσει παρόμοιες ύβρεις για την Χίλαρι Κλίντον ή τον Μπάρακ Ομπάμα. Θα γίνει κόλαση».

Την ίδια στιγμή ο Βόιτ καλεί τους ψηφοφόρους του Τραμπ να εκφράσουν την οργή τους απέναντι στα λόγια του Ντε Νίρο και να ζητούν από το Θεό να του δώσει δύναμη να συνεχίσει το έργο του.

Μάλιστα ο Βόιτ κούνησε το δάχτυλο και τους Ρεπουμπλικανούς που απέσυραν τις υποψηφιότητές τους ανάμεσά τους οι Τζον Μακ Κέιν, Αρλοντ Σβαρτζενέγκερ, Κοντολίζα Ράις, Κάρλι Φιορίνα και Τζεντ Μπους. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση