Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

  Τρίχρονος πνίγηκε από το πολύ φαγητό που τον τάισε ο πατέρας του


  Πνίγηκε από το χέρι που του έδινε τροφή και τώρα η απίστευτη αυτή υπόθεση αναβιώνει στις αίθουσες των δικαστηρίων.
  Θύμα, ένα τρίχρονο αγόρι το οποίο "έσβησε" από το υπερβολικό φαγητό που το υποχρέωσε να καταναλώσει ο πατέρας του- οι ένορκοι άκουσαν τον κατήγορο να λέει σήμερα πως τα πνευμόνια του αγοριού γέμισαν με ένα μείγμα από δημητριακά και ψωμί. 
  Όπως σημειώνουν τα βρετανικά μέσα, ο 32χρονος πατέρας από το βορειοδυτικό Λονδίνο (για νομικούς λόγους δεν δημοσιεύεται το όνομά του), κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για το θάνατο του ίδιου του του παιδιού. 
  Το τραγικό συμβάν έγινε στις 27 Νοεμβρίου του περασμένου έτους, ημέρα που ο κατηγορούμενος κάλεσε ασθενοφόρο καθώς το αγόρι δεν είχε κανένα σημάδι ζωής. 
  "Ήταν δύσκολο να απελευθερώσουμε τον αεραγωγό λόγω της μεγάλης ποσότητας της τροφής στον πνεύμονα. Με την καρδιοαναπνευστική ανάνηψη, ένα μεγάλο μέρος της ποσότητας βγήκε, αλλά όλα τα τμήματα των πνευμόνων ήταν γεμάτα με αυτό το μείγμα. Το παιδί πνίγηκε από τη μεγάλη ποσότητα του χυλού που εξανάγκασε να φάει ο πατέρας του. Το μικρό αγόρι, καθ' όλη τη διάρκεια της μοιραίας δόσης τροφής, βρισκόταν ξαπλωμένο στα πόδια του πατέρα του-μια στάση που δυσκόλεψε περισσότερο την κατάσταση...", ακούστηκε κατά την ακροαματική διαδικασία. 


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Τρίχρονος πνίγηκε από το πολύ φαγητό που τον τάισε ο πατέρας του Rating: 5 Reviewed By: Press- gr