GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο "ερωτιάρης Έλληνας" που ψάρευε γυναίκες και τις ωθούσε στην πορνεία

"Δούλεψα με τη γοητεία μου. Θα μπορούσα να βγάλω πολλά χρήματα", ομολόγησε ο 37χρονος Χρήστος Ι., την Τρίτη ενώπιον του δικ...


"Δούλεψα με τη γοητεία μου. Θα μπορούσα να βγάλω πολλά χρήματα", ομολόγησε ο 37χρονος Χρήστος Ι., την Τρίτη ενώπιον του δικαστηρίου . Ο λεγόμενος «Ερωτιάρης-Έλληνας» (Liebes-Grieche), όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το allesgr.de κατηγορείται ότι εξέδωσε έξι γυναίκες, τις οποίες γνώρισε μέσω διαδικτύου και τους έταξε αγάπη και κοινό μέλλον.

Ο εκπαιδευμένος ηλεκτρολόγος, εργαζόταν σε γνωστό μαγαζί στο Düsseldorf, ακολουθούσε πάντα την ίδια διαδικασία για την απάτη. Γνώριζε γυναίκες (20 μέχρι 32 ετών) στο διαδίκτυο και τους μιλούσε για αγάπη τάζοντάς τους ένα κοινό μέλλον. Τις έπειθε με ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο να εργαστούν ως πόρνες και να του δίνουν τα χρήματα που κέρδιζαν. "Θα τα επενδύσω για εμάς σε χρυσό, ασήμι και πλατίνα", τους έλεγε.

Στην πραγματικότητα, όμως, με τα χρήματα αυτά απολάμβανε μια πολυτελή ζωή με τη σύζυγό του, Susanne G. (36 ετών), για την οποία φυσικά οι γυναίκες δεν γνώριζαν τίποτα. Εκείνη κάθεται τώρα δίπλα στον “Chris” της, στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Ο εισαγγελέας κατηγορεί μία από τις πρώην πόρνες ότι γνώριζε τα πάντα για τον Χρήστο Ι. και ότι τον συμβούλευε και τον καθοδηγούσε.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 7 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση