GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δένδιας: Θα καταργήσουμε τον νόμο Παππά ανεξάρτητα από την απόφαση του ΣτΕ

Η ΝΔ θα καταργήσει τον νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες ακόμα κι' αν το ΣτΕ δεν ακυρώσει τον διαγωνισμό, επισημαίνει ο κοινο...


Η ΝΔ θα καταργήσει τον νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες ακόμα κι' αν το ΣτΕ δεν ακυρώσει τον διαγωνισμό, επισημαίνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά».

«Η δική μας θέση δεν αλλάζει. Ακόμη και αν δεν ακυρωθεί ο διαγωνισμός από το Συμβούλιο της Επικρατείας -το οποίο ως νομικός θα το θεωρούσα μεγάλη έκπληξη-, ο νόμος Παππά θα καταργηθεί», τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος αμφισβητεί την αισιοδοξία της κυβέρνησης για την πορεία της οικονομίας, σημειώνοντας ότι «η κυβέρνηση ακολουθεί ένα μείγμα πολιτικής το οποίο είναι αδύνατο να οδηγήσει, έστω μεσοπρόθεσμα, σε βελτίωση της οικονομικής κατάστασης».

Για τα «κόκκινα» δάνεια εκτιμά ότι υπήρχαν περιθώρια διαπραγμάτευσης ώστε να μην δοθούν σε funds και σημειώνει ότι ενώ από την κυβέρνηση Καραμανλή και εντεύθεν υπήρχε προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ νομοθέτησε να μην υπάρχει τέτοια προστασία και προσθέτει πως «πρόκειται για τα ίδια κόμματα που ως αντιπολίτευση είχαν σύνθημα το "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη", για να προχωρήσουν στο αντίθετο».

Όσον αφορά στο χρέος, σημειώνει ότι δεν μπορεί να γίνει καμία σοβαρή συζήτηση πριν από τις γερμανικές εκλογές, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι το θέμα της ελάφρυνσης του χρέους είχε συμπεριληφθεί στις αποφάσεις του Eurogroup, στις 27/11/2012 επί κυβέρνησης Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση