GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Άδωνι στο "όχι" του Κουρουμπλή

Μέσω twitter απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην άρνηση του υπουργού Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή, να παρέμβει ο αντιπρόεδρος της Νέα...


Μέσω twitter απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην άρνηση του υπουργού Εσωτερικών, Παναγιώτη Κουρουμπλή, να παρέμβει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στη ζωντανή συνέντευξη που παραχωρούσε.
«Ο "Δημοκράτης" Κουρουμπλής μιλάει για την αποστασία του ´65 και τον Ανδρέα, ενώ ο ίδιος αποστάτησε από το ΠΑΣΟΚ», σχολίασε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, κάτω από την ανάρτηση του enikos.gr στο twitter σχετικά με την άρνηση του Π. Κουρουμπλή, να αρνηθεί την παρέμβασή του.
Ωστόσο, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, συνέχισε με τρία ακόμα tweets:

«Ο Κουρουμπλής, η Τζάκρη, η Κατσέλη κλπ αποστάτησαν από το ΠΑΣΟΚ ρίχνοντας τον Γιώργο Παπανδρέου, για να μην ψηφίσουν υποτίθεται Μνημόνια. Τα ψηφίζουν όμως μία χαρά όλα τώρα και ο Κουρουμπλής καπηλεύεται το όνομα του Ανδρέα, ενώ συγκυβερνά με τον Καμμένο που τον θεωρούσε αρχηγό και εμπνευστή της 17Ν αλλά αυτά δεν ενοχλούν τον κ. Κουρουμπλή που έχει το θράσος να μιλά και για Αποστασίες, ο αποστάτης του ΠΑΣΟΚ», έγραψε χαρακτηριστικά.
Δείτε εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση