GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την επιστροφή στην κορυφή ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Την πάντα επικίνδυνη Ξάνθη υποδέχεται σήμερα ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ύστερα από τη διακοπή...


Την πάντα επικίνδυνη Ξάνθη υποδέχεται σήμερα ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ύστερα από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους πράσινους, ώστε να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη. 

Ο Αντρέα Στραματσόνι γνωρίζει πως το παιχνίδι μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, κάτι που έχει μεταφέρει και στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι από την πλευρά τους θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. 

Ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει τους Ιμπάρμπο, Ρέις και Τελάντερ, ενώ στους τραυματίες προστέθηκε και ο Ξενόπουλος, και ο Κουλιμπαλί, ο οποίος παρότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του, είχε δηλωθεί ως τραυματίας από την εθνική Μάλι και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής για σήμερα. 

Κάτω από τα δοκάρια καθίσει ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μέστο, Σάμπα, Μολέντο και Χουλτ. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ζέκα με τον Λεντέσμα, με τον Λουντ, τον Βιγιαφάνιες και τον Γουακάσο να είναι πίσω από τον Μπεργκ.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση