Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

  Επίθεση της Ένωσης Κεντρώων στην κυβέρνηση: Μην πετάτε τη μπάλα στην εξέδρα


  Με ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων, εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση για την διαπραγμάτευση και ζητά να ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις και μετά να αξιώνει τη ρύθμιση του χρέους.
  «Η Ένωση Κεντρώων ζητά να αξιοποιηθούν οι λίγες ημέρες που απομένουν, γιατί ο χρόνος κυλάει γρήγορα και δεν χωράει καμία δικαιολογία για καθυστερήσεις. 'Έχοντας μάλιστα μπροστά μας την κρίση στην Deutsche Bank, πρέπει η Ελλάδα να ευθυγραμμιστεί με τις συστάσεις των θεσμών», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ένωση Κεντρώων και συνεχίζει:
  «Επανειλημμένα, η Ένωση Κεντρώων έχει τονίσει ότι η Ελλάδα πρέπει πρωτίστως να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της και να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις και μετά μπορεί να αξιώνει ρύθμιση χρέους, όταν η ίδια έχει κάνει το καθήκον της και όχι να πετά την μπάλα στην εξέδρα για να κερδίσει πολιτικό χρόνο. Για τις όποιες διιστάμενες απόψεις μεταξύ, Βερολίνου και ΔΝΤ, εμείς δεν πρέπει να επεμβαίνουμε. Η λύση θα δοθεί μέσα στα όργανα της ΕΕ».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Επίθεση της Ένωσης Κεντρώων στην κυβέρνηση: Μην πετάτε τη μπάλα στην εξέδρα Rating: 5 Reviewed By: Press- gr