GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυρίτσης: Δεν είμαι της άποψης ότι τα ζητήματα της κυβέρνησης λύνονται με ανασχηματισμούς

«Γενικά δεν είμαι της άποψης ότι τα ζητήματα της κυβέρνησης λύνονται με ανασχηματισμούς» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Συντονιστικού Οργάνου Δι...


«Γενικά δεν είμαι της άποψης ότι τα ζητήματα της κυβέρνησης λύνονται με ανασχηματισμούς» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης.

«Έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα, θεωρώ ότι η κυβέρνηση προχωρά και δεν έχει ζητήματα αλλαγής σε πρόσωπα. Τα προβλήματα λύνονται στη βάση των πολιτικών αποφάσεων και των σχεδίων» πρόσθεσε ο κ. Κυρίτσης μιλώντας στο Βήμα Fm.

«Προβλήματα τα οποία  λύνονται με αντικατάσταση ενός προσώπου, είναι προβλήματα τα οποία έχουν οργανωθεί σε προσωπική βάση. Και δεν νομίζω ότι αυτήν την στιγμή έχουμε κάποια προβλήματα σε προσωπική βάση» εκτίμησε.

Ο κ. Κυρίτσης σημείωσε επίσης αναφερόμενος στον κ. Φίλη και τον κ. Σκουρλέτη ότι είναι απόλυτα θεμιτό για έναν υπουργό να λέει «εγώ θέλω να μείνω ή να φύγω». «Οι δύο άνθρωποι στους οποίους αναφερθήκατε κατά την άποψή μου, πρέπει να μείνουν στη θέση τους». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση