GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στους δρόμους οι συνταξιούχοι κατά των μειώσεων στις επικουρικές – ΦΩΤΟ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κοτζιά πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι συνταξιούχοι, κατά των μειώσεων των επικουρικών συντάξεων. Στ...


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κοτζιά πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι συνταξιούχοι, κατά των μειώσεων των επικουρικών συντάξεων.

Στη συγκέντρωση, μεταξύ άλλων, συμμετέχουν και η Πρωτοβουλία Συνταξιούχων και η Ριζοσπαστική Παρέμβαση Συνταξιούχων Αερομεταφορών, ενώ θα ακολουθήσει πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Τόσο η κυβέρνηση όσο και οι λοιποί εντολοδόχοι των δανειστών και τοκογλύφων θα πρέπει να καταλάβουν ότι για το Κοινωνικό Ασφαλιστικό Σύστημα έχουν συνεισφέρει εκατομμύρια εργαζόμενοι και ότι η ιστορία θα γράψει με μαύρα χρώματα όλους αυτούς που κατακρεούργησαν τις επικουρικές μας συντάξεις και τα συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης ΕΤΕΑ (ΠΟΣΕΑ-ΕΤΕΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση