GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυλωνίτου: "Και τον Μητσοτάκη να προτείναμε για το ΕΣΡ, θα καταψήφιζε τον εαυτό του"

«Και τον κ. Μητσοτάκη να είχαμε για πρόεδρο του ΕΣΡ, θα καταψήφιζε τον εαυτό του» σημείωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου. «Η...


«Και τον κ. Μητσοτάκη να είχαμε για πρόεδρο του ΕΣΡ, θα καταψήφιζε τον εαυτό του» σημείωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου.
«Η αξιωματική αντιπολίτευση λειτουργεί αντιθεσμικά, έχει αντιθεσμική συμπεριφορά, γιατί είναι υπεύθυνη να συγκροτήσει το ΕΣΡ και δεν το κάνει αυτή τη στιγμή. Αν δεν κυβερνά η ΝΔ, λέει ότι "εγώ θα παραλύσω το κράτος"» πρόσθεσε η κ. Αυλωνίτου μιλώντας στο Βήμα Fm 99,5.
«Πάρα πολλά στελέχη της ΝΔ, έχουν μιλήσει με καλό τρόπο για τη Χρυσή Αυγή. Δεν είναι μόνο ο κ. Πολύδωρας. Εγώ βλέπω μία αξιωματική αντιπολίτευση να ψηφίζει με τη Χρυσή Αυγή το ίδιο πράγμα… και οι δύο θέλουν να μην πληρώσουν οι καναλάρχες» επεσήμανε.
Η κ. Αυλωνίτου σημείωσε επίσης ότι «εγώ βλέπω ότι είναι μία πράξη διευκόλυνσης που, αν δοθεί λύση, επιτέλους να γίνει το ΕΣΡ, τότε είναι μία καλή επιλογή. Είναι μία πρόταση στο πλαίσιο της αναζήτησης συναινέσεων για το όλο θέμα. Ο κ. Πολύδωρας προέρχεται από τη δεξιά παράταξη, δεν είναι πολιτικός φίλος του ΣΥΡΙΖΑ, και για αυτό το λόγο γίνεται και αυτή η πρόταση». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση