GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΟΚ: Η χώρα χρειάζεται άλλη Κυβέρνηση

Επίθεση στην Κυβέρνηση για τους πλειστηριασμούς κατοικιών και τη συζήτηση των δανειστών για το χρέος εξαπολύει με ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ...


Επίθεση στην Κυβέρνηση για τους πλειστηριασμούς κατοικιών και τη συζήτηση των δανειστών για το χρέος εξαπολύει με ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ.

«Την ώρα που οι δανειστές συζητούν για το δημόσιο χρέος και αποφασίζουν το μέλλον της χώρας μας, η Κυβέρνηση απλά παρακολουθεί…», αναφέρει χαρακτηριστικά το ΠΑΣΟΚ, το οποίο στο τέλος της ανακοίνωσης του υπογραμμίζει ότι «η χώρα χρειάζεται άλλη Κυβέρνηση, αλλαγή πολιτικής».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την ώρα που οι δανειστές συζητούν για το δημόσιο χρέος και αποφασίζουν το μέλλον της χώρας μας , η Κυβέρνηση απλά παρακολουθεί…

Εκεί οδηγεί η ανικανότητα της Κυβέρνησης και η ανυπαρξία, με ευθύνη της, εθνικής γραμμής εξόδου από την κρίση και τα μνημόνια.

Την ίδια ώρα αδυνατεί να προστατέψει τα σπίτια των Ελλήνων από τους πλειστηριασμούς, όπως είχε πετύχει το ΠΑΣΟΚ ως το τέλος του 2014.

Και το χειρότερο, με non papers μοιράζει … ψέματα ξανά, επιχειρώντας να κρύψει ότι από 31/12/2017 με την υπογραφή της, οι πλειστηριασμοί θα γενικευθούν.

Η πρώτη κατοικία θα βγει στο σφυρί.

Η χώρα χρειάζεται άλλη Κυβέρνηση, αλλαγή πολιτικής.

1 σχόλιο

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ,

    ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.

    Γράφει ο Ν Βράχος

    *Όταν μόνος του αγωνιζόταν να σωθεί η Ελλάδα, τον υπονόμευαν και τον λοιδορούσαν.
    *Όταν τους προσκαλούσε να συνδράμουν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση και να συμπαραταχθούν στο αιρετό φασιστικό ‘’κουβέρνο’’ ΜΕΡΚΟΖΥ, αυτοί παραπληροφορούσαν τον λαό και ΕΚΑΙΓΑΝ την Ελλάδα.
    *Όταν ΟΛΟΙ σκοτώνονταν για την πολυθρόνα, αυτός παραιτήθηκε να σωθεί η Ελλάδα μας. Και δεν είπε ‘’κουβέντα’’ για το μέγεθος της πολιτικής αλητείας, ούτε για την αποστασία, ούτε για την αντισυνταγματική εκτροπή, ούτε για το πισωγύρισμα της Ελλάδας σε άλλες ‘’μαύρες και αλησμόνητες’’ εποχές ντροπής και προδοσίας.
    *Ποιος άλλος έχει δώσει τέτοιο δείγμα γραφής;
    *Το πόσο ηθικά, πολιτικά και ανθρώπινα ,διαφέρει από τους ‘’εραστές της πολυθρόνας’’, ίσως είναι και ένας από τους λόγους που πρέπει να κυβερνήσει αυτόν τον τόπο και να διορθώσει πολλές ‘’αμαρτίες γενεών’’ !

    *Ίσως οι ξένοι, γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται εκείνα τα στοιχεία που τον διακρίνουν από τους άλλους, και διαρκώς είναι προσκεκλημένος από όλο τον κόσμο του πνεύματος και της πολιτικής, ενώ οι κομματικές μας υστεροβουλίες δεν μας ‘’επιτρέπουν’’ να τιμήσουμε και εμείς, τον άνθρωπο και πολιτικό, που τιμά ΟΛΟΣ ο κόσμος!
    *Ποιος άλλος Έλληνας πολιτικός έχει φθάσει τόσο υψηλά στην εκτίμηση και στον παγκόσμιο σεβασμό καθηγητών, επιχειρηματιών, αρχηγών κρατών, φοιτητών ?
    *Ποιος άλλος έχει επιδείξει τέτοιο μοναδικό επίπεδο γνώσης, σεβασμού και αυτοσεβασμού?
    *Η σημερινή συμπεριφορά των ‘’εραστών της εξουσίας’’ αποδεικνύει περίτρανα πως η άθλια οικονομική μας κατάσταση, είναι μέρος της διαπλοκής, της ψηφοθηρίας του πελατειακού κράτους.
    *Σήμερα, περισσότερο και καλλίτερα από κάθε άλλη φορά φαίνεται και αποδεικνύεται η ΑΠΟΥΣΙΑ της Δικαιοσύνης, που δεν λειτούργησε με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, αλλά την ιδιοτέλεια πολλών και ΕΠΩΝΥΜΩΝ μελών της.
    *Μήπως και σήμερα ακούσαμε κάποια μέτρα για την αποκατάσταση του πληγέντος πολλαπλώς κύρους της?

    *Μήπως κάποιοι… παραιτήθηκαν από ευθιξία εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάντια των ‘’δικαστών- υπαλλήλων ’’ της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας?

    ‘Ακρα , της πολιτικής ιδιοτέλειας και διαπλοκής, σιωπή….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση