GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ! ΕΙΣΒΟΛΗ στο σπίτι και στο γραφείο του Στ. Χίου...

Επεισοδιακή συνέχεια σημειώθηκε σήμερα στην δίωξη κατά του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου ύστερα από μήνυση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π...


Επεισοδιακή συνέχεια σημειώθηκε σήμερα στην δίωξη κατά του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου ύστερα από μήνυση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένου για πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Μακελειό.

Όπως γράφει το makeleio.gr, παραθέτοντας και βίντεο από τις κάμερες που υπάρχουν στο χώρο, λίγο πριν τις 8 το πρωί άνδρες της αστυνομίας- παρουσία δικαστικού λειτουργού- εισέβαλαν στα γραφεία της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και της ιστοσελίδας.
Επίσης, όπως γράφει ο Στ. Χίος κάτι ανάλογο έγινε και στο σπίτι του: "Απερίγραπτες σκηνές λίγο μετά τις 8 το πρωί, έξω από το σπίτι μου για να συλλάβουν τον τρομοκράτη. Τα παιδιά της Κρατικής, διανυκτέρευσαν με βάρδιες. Μπροστά στην πόρτα μου. Χωρίς ανάσα. Δίπλα στο πλατύσκαλο. Πάνω από 50 άτομα... Λίγο μετά τις 8, μπήκαν στο σπίτι παρουσία εισαγγελικής λειτουργού. Για να πιάσουν τους δολοφόνους εναντίον της Δημοκρατίας. Αντί να στραφούν εκεί προς τη Βουλή. Έψαξαν ακόμα και τις ντουλάπες των παιδιών. Μετά πήγαν στο υπόγειο. Εκεί βρήκαν τις ντομάτες από το χωριό. Και το λάδι..."

Από το "Μακελειό" στο μεταξύ "ζητείται η παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, ώστε να ελεγχθεί η νομιμότητα της εισβολής των αστυνομικών οργάνων στα γραφεία της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» και στην οικία του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου".

Σε κείμενο του στην ιστοσελίδα πριν από λίγο ο Στ. Χίος γράφει: 
ΩΡΑ 12:00 μεσημέρι Σαββάτου.
Απευθύνομαι προς τον αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, γιατί τους πολιτικούς τους έχω γραμμένους εις τον μπούτζον μου, κατά τον δημοφιλή ήρωα, λεβέντη Γιώργη Καραισκάκη.
Βράδυ Παρασκευής. 5 άτομα της Υπηρεσίας Προστασίας Πολιτεύματος , σταματάνε στενό συγγενικό μου πρόσωπο κοντά στο σπίτι μου.
Μέσα είναι τα παιδιά.
«Ανοίξτε το πορτμπαγκαζ, κυρία μου».
Αρχηγέ της ΕΛ.ΑΣ.
Διαπράττεις εσύ κυρίαρχα, σοβαρά ποινικά αδικήματα. Ήδη ο νομικός σύμβουλος της εταιρείας, αναχωρεί για τον Άρειο Πάγο για άσκηση μηνυτήριας αναφοράς και εναντίον σου.
Μαζέψου, σε συμβουλεύουμε. Αύριο που δεν θα υπάρχεις στη θέση σου γιατί θα σε πετάξουν σαν τσουβάλι, θα παρακαλάς να σε λυπηθούμε όπως έκαναν κι άλλοι αλλά η τιμωρία θα είναι βαριά. Ανακριτικές πράξεις της Ασφάλειας χωρίς απαραίτητα νομιμοφάνεια, είναι έγκλημα.
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, διορισμένε ικέτη που υπακούς στας εντολάς.
Όσα παρακολουθεί εμβρόντητη η κοινή γνώμη μας γυρίζουν στην Τουρκία και στις διώξςι του Ερντογάν.
Απασχολούνται πάνω από 50 αστυνομικοί για τη σύλληψη μου.
Πρόσεξε καλά. Θα πληρώσεις και θα πληρώσεις ακριβά ΕΣΥ την τιμωρία, Κωνσταντίνε Τσουβάλα. Τίποτα άλλο δεν ΄χω να σου πω. Θα παρακαλάς να σε λυπηθούμε.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν είναι ένα απλό μαγαζάκι. Αυτό να θυμάσαι όταν γονατιστός θα είσαι και θα ζητάς συγγνώμη.
Σ.Χ


2 σχόλια

  1. Προκαλεί με αυτά που γράφει αυτός ο φασιστάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kerberos-hellas.blogspot.gr/2016/02/dirty-steve.html
    www.inewsgrcom/.../to-skandalo-me-tis-sizigous-ton-dimosiografon-stin...
    Η Γυναικα του Ψευτοκαισαρα Χιου μπηκε στην ΕΥΠ απο...
    elatora.wordpress.com/2015/05/18/
    Οχι αλλο καρβουνο ρε μπαγλαμα!...
    esxatianasxesi.blogspot.gr/2016/01/blog-post_58.html
    Χιοs και Παπαγιαννηs-Τα δυο<>τηs ελληνικηs δημοσιο...καφριλαs!
    esxatianasxesi.blogspot.gr/2014/12/blog-post_63.html
    γκασιαμηs κτωρηs ζεμπυλαs...OFFSHORE MILESON INTERNATIONAL LIMITED
    το παραρτημα του βαψωμαλλια καρασκαταφερη ΜΙΖΑ-ΝΟΝΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ οφσοροδοξου catalina

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση