GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κονιδάρης: "Ο Αρχιεπίσκοπος διεμήνυσε στον Φίλη ότι δεν πρόκειται να συναντηθούν" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής, Χάρης Κονιδάρης, ξεκαθάρισε ότι ο Αρχιεπίσκοπος δεν πρόκειται να συναντηθεί με τον υπουργό Παιδεί...


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής, Χάρης Κονιδάρης, ξεκαθάρισε ότι ο Αρχιεπίσκοπος δεν πρόκειται να συναντηθεί με τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη.
«Ο Αρχιεπίσκοπος διεμήνυσε στον κ. Φίλη ότι δεν πρόκειται να συναντηθεί μαζί του διότι στη διαδικασία αυτή υπήρξαν πάρα πολλά ψεύδη, ύβρεις και συκοφαντίες. Το μεγαλύτερο ψεύδος ήταν ότι διεξήχθη διάλογος», είπε χαρακτηριστικά ενώ σχολίασε παράλληλα ότι «είναι άλλος ο βηματισμός του Χριστόδουλου και άλλος του Ιερώνυμου»
Επίσης έκανε λόγο για αντικληρικανιστές που μεταφέρουν στην Ελλάδα ό,τι «πιθηκιστικά» μοντέλα επικρατούν σε άλλες χώρες. Η Εκκλησία, είπε, ποτέ δεν έχωσε τη μύτη της στα θέματα της Πολιτείας και αυτό που ζητά από την πολιτεία είναι ο σεβασμός του Συντάγματος.
Ο κ. Κονιδάρης δήλωσε, τέλος, ότι «ο Αρχιεπίσκοπος δεν έκανε καμία αναφορά στην ομιλία του σε Δημοψήφισμα».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση