GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζεται η κόντρα Παππά-Βορίδη

Επίθεση στον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, εξαπέλυσε αμέσως μετά την συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, ο βουλευτής της Ν...


Επίθεση στον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, εξαπέλυσε αμέσως μετά την συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.

Όπως ανέφερε, σε δήλωσή του στο περιθώριο της συνεδρίασης, από τη σημερινή ακρόαση της Επιτροπής αποδείχθηκε ότι ο κ. Παππάς είναι το πρόσωπο που συμβολίζει τη διαπλοκή της κυβέρνησης Τσίπρα- Καμμένου, «μιας παραπαίουσας κυβέρνησης που επιτείνει και θεσμοθετεί τη διαπλοκή σε όλα της τα επίπεδα λίγο πριν το τέλος της».

"Αποδείχθηκε ότι φοβούνται τη διαφάνεια και τον κοινοβουλευτικό έλεγχο» προσέθεσε με αιχμή την απόρριψη του αιτήματος της ΝΔ, το οποίο στήριξαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και υποστήριξε ότι έτσι δεν επετράπη ο διεξοδικός έλεγχος του πόθεν έσχες των νέων καναλαρχών. «Αυτό αποδεικνύει το πραγματικό, αυταρχικό και σκοτεινό πρόσωπο μιας υπό κατάρρευση κυβέρνησης. Ο ενορχηστρωτής του πρωτοφανούς αυτού σκανδάλου, κ. Παππάς δεν κατάφερε να απαντήσει πειστικά ούτε σε ένα ερώτημα. Αποκαλύφθηκε ότι είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τη διαβλητή επιτροπή. Αποκαλύφθηκε ότι είναι ο άνθρωπος που έστελνε απεσταλμένους σε καναλάρχες για να ελέγξει τα ΜΜΕ. Με ψέματα και υπεκφυγές προσπάθησε να κρύψει τις βαρύτατες πολιτικές ευθύνες του", ανέφερε ο κ. Βορίδης.

Προσέθεσε πως η κοινωνία έχει ήδη αντιληφθεί το πρωτοφανές στήσιμο της νέας διαπλοκής που υπηρετεί τις ορέξεις της παρούσας κυβέρνησης και εκφυλίζει κάθε μέρα και περισσότερο τους θεσμούς και τις λειτουργίες του κράτους, "οι μάσκες όμως έχουν πέσει".

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν θα αναζητηθούν ποινικές ευθύνες για τον Νίκο Παππά, ο βουλευτής της ΝΔ, είπε πως "αυτά όλα θα εξεταστούν τη χρονική στιγμή που πρέπει, αλλά προφανώς όταν ελέγχονται ποινικά οι υπό τον κ. Παππά και ο κ. Παππάς έχει αναλάβει πλήρως την ευθύνη για τις πράξεις τους" και επανέλαβε ότι θα έρθει η στιγμή που αυτά θα κριθούν και θα αξιολογηθούν.

 

Η απάντηση του Νίκου Παππά

Διαπλεκόμενο γραφείο Τύπου των καναλαρχών χαρακτηρίζει τη ΝΔ ο Νίκος Παππάς, απαντώντας στον Μάκη Βορίδη.

"Η σημερινή δήλωση του κ. Βορίδη, μετά το πέρας της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας στης Βουλής,  αποδεικνύει ότι ΝΔ κινείται ως ένα διαπλεκόμενο γραφείο τύπου των καναλαρχών, με έντονη οσμή ακροδεξιάς.

Η κυβέρνηση είναι περήφανη για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού και το τίμημα των 250 εκ.

Ζούμε ήδη την επόμενη μέρα του διαγωνισμού. Τα στελέχη της ΝΔ συμπεριφέρονται λες και θα πληρώσουν το τίμημα από την τσέπη τους. Αλλά πλέον αυτό δεν έχει σημασία" τονίζει ο υπουργός Επικρατείας. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση