GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Πρεμιέρα με νέα πρόσωπα

Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα η δημοφιλής σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα με νέα πρόσωπα μετά την αποχώρηση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου κ...


Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα η δημοφιλής σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα με νέα πρόσωπα μετά την αποχώρηση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου και του Πάνου Βλάχου.

Η Νάντια Κοντογεώργη, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος έρχονται να συναντήσουν τους... παλιούς και να μας χαρίσουν τη δική τους μουρμούρα.

Από την άλλη, ο Αντώνης Αντωνίου, η Ελένη Κοκκίδου, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη είναι πάντα εδώ για νέες περιπέτειες σχέσεων!

Το σενάριο υπογράφουν οι Έλενα Σολωμού, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου, Φωτεινή Αθερίδου, Φωτεινή Κόττη, Ασημάκης Κοντογιάννης, Γιάννης Διακάκης, Νίκος Σταθόπουλος, Βίκυ Κουκούτση, Λάμπρος Φισφής, Νάντια Δρακούλα και Ελένη Λευθεριώτη.

Η σκηνοθεσία είναι του Διονύση Φερεντίνου και η σκηνοθετική επιμέλεια του Αντώνη Αγγελόπουλου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση