GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη φυλακή ο διαβόητος παιδόφιλος του Μπαλί

Σε κάθειρξη 15 ετών καταδικάστηκε ένας 70χρονος από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, καθώς κρίθηκε ένοχος για την σεξουαλική κακοποίηση 11...


Σε κάθειρξη 15 ετών καταδικάστηκε ένας 70χρονος από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, καθώς κρίθηκε ένοχος για την σεξουαλική κακοποίηση 11 κοριτσιών, ηλικίας από 7 έως 17. Η ασελγείς πράξεις έλαβαν χώρα σε μια περίοδο δυο ετών, από το 2014. 
Το δικαστήριο άκουσε κατά τη διάρκεια της δίκης, ότι ο Robert Ellis δελέαζε τα θύματά του με χρήματα και δώρα και τα οδηγούσε στο σπίτι του στο Μπαλί όπου και ασελγούσε στα κορμάκια τους. Κι όμως, ο ίδιος διατεινόταν ότι δε του άξιζε η τιμωρία και η φυλακή γιατί τα εγκλήματά του "δεν ήταν σοβαρά". Μάλιστα, σε μια συνέντευξη, είχε πει: "Προσπαθήστε να πάρετε συνεντεύξεις από τα κορίτσια αν μπορείτε και δείτε αν θέλουν την τιμωρία μου".
Ο δικαστής που εκδίκασε την υπόθεση, μίλησε με σκληρά λόγια για τον κατηγορούμενο λέγοντας ότι ο Ellis κατέστρεψε το μέλλον αυτών των κοριτσιών και ότι κηλίδωσε τη φήμη του Μπαλί.  



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση