GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκινά την Παρασκευή η πολύκροτη δίκη για τον Βαγγελή Γιακουμάκη

Αύριο Παρασκευή αναμένεται να ξεκινήσει, στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, η δίκη για την υπόθεση του 20χρονου φοιτητή της Γαλακτοκ...


Αύριο Παρασκευή αναμένεται να ξεκινήσει, στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, η δίκη για την υπόθεση του 20χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη. Η δίκη επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα, αλλά αναβλήθηκε για αύριο, καθώς η εκδίκαση της υπόθεσης στο πινάκιο είχε τον αριθμό 30.

Κατηγορούμενοι είναι ο πρώην διευθυντής της Σχολής και η καθηγήτρια που ήταν υπεύθυνη της Εστίας, για παράβαση καθήκοντος κατ' εξακολούθηση, καθώς και ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος του διευθυντή. 

Τα αδικήματα για τα οποία παραπέμπονται έχουν σχέση με τη μη επιβολή πειθαρχικής τιμωρίας από τη διοίκηση της Σχολής σε βάρος των σπουδαστών, οι οποίοι έκαναν μπούλινγκ στον 20χρονο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση